dragos1972 Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 (editat) dupa cum sune titlul, maine la ora 10 plec sa mananc o pizza la breaza si desertul la campina la cofetaria delice ora de plecare daca mai vine cineva 10.00 agip otopeni Editat Octombrie 25, 2012 de dragos1972 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 25, 2012 Admin Share Postat Octombrie 25, 2012 Hai ca bag si eu o plimbare..dar de ce neaparat Breaza? Nu vrei s-o luam pe la Ploiesti, Paulesti, Plopeni, Provita, Secaria si Comarnic si ne intoarcem spre Breaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 25, 2012 Autor Share Postat Octombrie 25, 2012 la 14.00 trebuie sa fiu inapoi acasa merg cu un prieten care nu prea a mai mers e practic o iesire la pizza si desert si cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 25, 2012 Admin Share Postat Octombrie 25, 2012 Am inteles..ne auzim dimineata, daca pot ajung si eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 25, 2012 Autor Share Postat Octombrie 25, 2012 k sigur am uitat sa specific, mers "batraneste" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 26, 2012 Admin Share Postat Octombrie 26, 2012 Nu mai pot ajunge, dum bun la amandoi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 26, 2012 Autor Share Postat Octombrie 26, 2012 vremea a fost super, un pic intunecat pe la tancabesti la ducere, la intoarcere mai mai sa dau mesada jos de la geca(nu am avut echipamentul gros) cam multa politie si radare, aviz amatorilor care pleaca maine poimaine spre munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Pentru ultima poza.....as da si eu o tura pana acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Octombrie 26, 2012 Autor Share Postat Octombrie 26, 2012 ultima e facuta la campina, uite inca una.........si mai am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 vad ca te respecti ,dragoshel, 2 prajituri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate