ianachim Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 (editat) care inca nu ti ai bagat slipi inca la naftalina si te bagi la un bucuresti - vama veche...... sa.i inmuiem" un pic in apa sarata ÎNMUI'A, înm'oi, vb. I. 1. Tranz. A băga, a introduce într-un lichid, a muia. Editat Noiembrie 2, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zen101 Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Am inteles, esti singur si te mananca palmele. .. la intoarcere poti face un ocol pe la Buzau sa vii direct la chiolhann.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Pe la ce ora pleci si care e traseul. Parca nu erai fan autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2012 Pe la ce ora pleci si care e traseul. Parca nu erai fan autostrada. nici nu sunt o iau pe campuri pe drumul de bac si ies in 2 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Ok. Cand vrei sa pleci si de unde. Poate ma bag si eu daca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2012 Ok. Cand vrei sa pleci si de unde. Poate ma bag si eu daca e ok. ies pe autostrada 8 mol sa pun gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 ies pe autostrada 8 mol sa pun gaz ies pe autostrada 8 mol sa pun gaz Cred ca vin si eu. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2012 frumos foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 F...k, am vazut tarziu. M-as fi bagat si eu. Vremea a fost superba azi .... maine cica-i la fel. Drum bun sa aveti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 frumos foc Esti zgarcit. Hai ca poti mai mult. Sau nu ai ajuns inca acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) numai cu ceata n-ai pus poze Editat Noiembrie 4, 2012 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate