CUXI Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 (editat) vand Simsonul din imagine am 1959 stare de functionare serii identice-cutie motor cadru- etc fara acte pret 800 euro sau schimb cu sovietice atasate Editat Noiembrie 7, 2012 de CUXI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Frumoasa motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 Frumoasa motocicleta. Frumoasa dar pret cam piperat daca nu are acte in plus ulei curge pe cilindru aripa fata indoita deci mult de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Salve! Mai deunazi Dani de la Siret pusese foto cu un Simson original,neatins,poate cel mai frumos de pe aici. Si asta e frumos,destul de original,nu prea a fost mesterit.Se vede uzura la telescoapele fata,toba este indoita si sudata,e umblat pe la ghidon. Pe cilindru curge ulei din cauza unei garnituri simple care,intr-adevar,se face intr-un fel anume(am spus undeva cum fac eu aceaste garnitura ca sa mentin motorul perfect curat). In mare motorul face biletele,chiar daca nu sunt acte.Conteaza foarte mult ca are aceleasi serii,timpul va dovedi ca treaba cu actele se va reglementa acus si la noi. Din punctul meu de vedere acesta e un motor care poate fi facut ireprosabil,sa rupa sosele patriei. Ce nu inteleg e schimbul cu rusoaice carora,orice le-ai face,vor curge neincetat,ca izvoarele. As putea jura ca la fel vor curge,chiar si peste cinzeci de ani. Mentionez ca Simsonul Sport nu curge,nici macar o picatura de ulei nu va tasni din el.Un motor teribil,de care de indragostesti ca Romeo de Julieta,cel putin. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate