alexcseh Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Ma intereseaza daca ma poate ajuta cineva cu diferentele la motor pt ca la quad mi-a spart cineva motorul (...poveste lunga) si as vrea sa incep sa-l repar. Problema e ca la noi piese de quad....oha! Din ce am vazut eu cu ochiul de ageamiu am bulit pistonul (spart) si cilindrul ( zgariat si cu o mica fisura intre zgarieturi) Stie cineva mai "mecanic" decat mine daca as putea include in cautari piese de yzf si/sau wr pt ca ma gandesc ca la ce am eu nevoie s-ar putea sa am bulan si sa se pupe? (null) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Cauta siteuri cu piese unde gasesti fise tehnice (fiche). Astfel poti identifica numarul de fabrica ale pieselor de care ai nevoie tu. Pe baza asta poti cauta ulterior la ce modele se regaseste acea piesa. Un exemplu ar fi cmsnl.com, dar acolo nu sunt fise pt toate modelele. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate