bmw_life Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 In weekendul trecut fiind timpul frumos am facut o mica plimbare pana la munte. Traseul a fost cel clasic Bucuresti-Ploiesti-Cheia-Brasov-Bran-Campulung-Pitesti-Bucuresti. Vremea a fost frumoasa, cam frig dar a meritat! Tare mi-a fost mirarea caci in aprox. 600 de km nu am intalnit nici un motociclist, pe o vreme asa frumoasa, pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddogsibiu Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 weekendu asta m-am ales cu o raceala grozava dupa numai o ora jumate de ''pedalat" la motor, si dupa cum zici si tu nici urma de motociclisti, apoi nus ce sa fac ? sa merg in continuare cu paracetamolu in buzunar sau sa o bag la iernat ? In weekendul trecut fiind timpul frumos am facut o mica plimbare pana la munte. Traseul a fost cel clasic Bucuresti-Ploiesti-Cheia-Brasov-Bran-Campulung-Pitesti-Bucuresti. Vremea a fost frumoasa, cam frig dar a meritat! Tare mi-a fost mirarea caci in aprox. 600 de km nu am intalnit nici un motociclist, pe o vreme asa frumoasa, pacat... pune si poze cu motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) Cand o sa ai "romantismul" in oase dupa ani si ani...mai vorbim :) App...ori a fost vreme frumoasa ori a fost frig? Editat Noiembrie 14, 2012 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infocod01 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Eu am fost sambata pana la Cheia si a fost perfecta vremea. Nici macar pasagera nu s-a plans . Oricum a fost ultimul drum pe anul asta ....mi-am bagat la somn vacuta si de acum o s-o trezesc la primavara, ca merita si ea putina odihna. Sa vina primavaraaaaa ca nu mai pot....simt ca mor fara ea ((( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) Cand o sa ai "romantismul" in oase dupa ani si ani...mai vorbim App...ori a fost vreme frumoasa ori a fost frig? ) Deja ma dor genunchii ca nu am purtat mereu protectii,, mi-am invatat lectia! Acum le port si vara peste blugi lungi Cand am zis vreme frumoasa m-am referit ca a fost asfalt uscat, fara urme de umezeala, inghet etc., iar temperatura a fost cam de 10-12 grade cred... Frig a fost pe Bran-Rucar, cand ne-a prins seara pe la 18... Si cand e mai frig te poti plimba, totul e sa fi imbracat gros... Eu am fost sambata pana la Cheia si a fost perfecta vremea. Nici macar pasagera nu s-a plans . Oricum a fost ultimul drum pe anul asta ....mi-am bagat la somn vacuta si de acum o s-o trezesc la primavara, ca merita si ea putina odihna. Sa vina primavaraaaaa ca nu mai pot....simt ca mor fara ea ((( Da, trec greu lunile de iarna... Un sfat ca sa iti treaca dorul de plimbari si de motoreta poti mesteri cate ceva iarna la ea, o mai stergi, o mai lustruiesti, mai strangi bani de un filtru , cauciuc, etc. Iar cand te apuca rau dorul de ea, ia un scaunel si stai langa moto ,bei o bere/vin fiert va cinstiti, si va mai povestiti prin cate ati trecut impreuna, pe unde ati fost si ce trasee o asteapta vara viitoare Editat Noiembrie 14, 2012 de bmw_life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 Super plimbarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 Da, super plimbarea! Mie imi place, mai ales, sursa de caldura pentru maini. Daca plecam eu cu fazerul, nici macar de atat nu aveam parte, pentru ca am toba sub sa, dar imi incalzea poponeata in timpul mersului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 Adevarul ca te pacaleste vremea. Este soare dar pe seara se lasa frig. Azi ma manca pielea sa fac o tura dar din pacate nu mai am ulei in ea. Oricum frumoase poze. Am vazut si noi muntele prin pozele tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amodytes Postat Decembrie 3, 2012 Share Postat Decembrie 3, 2012 eu am iesit la mare, pe 27, vreme exceptionala. si nici un motociclist ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate