DeChamp Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 A BIKER WORK IS NEVER DONE ) DECI, NOI MODIFICARI ADUSE..... mai multe poze pe blog Excelent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 salut poate o sa ajung prin tm peste vreo luna.... asa sa beau o bere cu voi.... o sa fac un tur pe la lumea buna din tara , cu basty p.s. ms pt aprecieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 goodkat: motorul e de gs 400 e ( identic cu cel de 500 doar ca e model pt japonia) greutatea e sub cotele din carte, care e de 169 de kg gol, si acum are putin peste 150 plin.... filmuletul e pe vine si el, doar ca e cam greu cu cameramanii astia ) mersi de aprecieri, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 10, 2013 Autor Share Postat Iunie 10, 2013 uite si o poza cu cazanul in stare originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Sweet ride! Foarte tare barbate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 salut poate o sa ajung prin tm peste vreo luna.... asa sa beau o bere cu voi.... o sa fac un tur pe la lumea buna din tara , cu basty p.s. ms pt aprecieri. si cu platforma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 bah numa mobre faine ai avut , iju galben ce o ajuns la mine acuma ii intr-o vitrina la un magazin de mobre in italia , pacat ca nu ai pus pe el o placuta cu autorul , cine stie peste catii ani unde a ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 satana,unde in italia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) mersi pt aprecieri! sunt chiar curios pe unde e ij-ul, poate ma duc sa imi fac o poza cu el.... afla pe unde e ! dequiallo: de ce platforma vorbesti? nu inteleg... ) Editat Iunie 12, 2013 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 12, 2013 Autor Share Postat Iunie 12, 2013 (editat) si doua poze cu ij-ul daca tot vb de el Editat Iunie 12, 2013 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 uaiii ce dor mie de fierul ala ) , mi sa prelins o lacrima , fiind primul meu bobber de acolo a inceput totul , am sa ma interesez unde mai exact ii locatia poate ii zic la nenea italian sa imi faca doua 3 poze , ori cum parca imi pare rau ca lam dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dequiallo Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 citeste mai atent,sigur iti dai seama ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 26, 2013 Autor Share Postat Iunie 26, 2013 http://anarchy-custom.blogspot.ro/ filmulet pe blog ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 26, 2013 Share Postat Iunie 26, 2013 (editat) http://anarchy-custom.blogspot.ro/ filmulet pe blog ! ! ! Fain! Am observat oglinda de sub ghidon in video, la Gilau n-ai avut-o. Eu ma gandeam la un moment dat sa fac ceva sa-mi pun oglinzile sub ghidon dar n-am stat sa diger mai mult ideea, cu timpul poate o pun in practica. Editat Iunie 26, 2013 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 26, 2013 Autor Share Postat Iunie 26, 2013 la gilau, ma uitam la bike, si parca lipsea ceva de pe ea.... oare ce crezi ca era? era oglinda, care am uitat sa o montez in graba )) (am montat springerul cu cateva ore inainte de plecare la intrunire) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Se intampla sa uitam, oricum faina jucaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate