Hazel Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Salutare! As dori sa aflu cateva pareri despre aceasta motocicleta, sau eventual macar despre producator. Daca sunt si posesori sunt foarte interesat de impresia lor cu privire la fiabilitate, eventuale probleme. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 nu vreau sa fiu rautacios insa eu cred ca acesti "Daelin" sunt pe piata moto cum e "Sucul ADRIA" fata de "COCA COLA". Vrei sa cumperi de noua, sau Sh, ce vrei sa faci, ce bani ce conditii... Eu unul as lua un CBR 125 si incheiam problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 comparatia nu e corecta si adria si pepsi si cola sunt niste chimicale toxice,fara exceptie dar esenta e corecta,de genul asta de chinezarii e bine sa te feresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintu Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Motocicleta la aspect arata bine,insa trebuie sa ti cont ca e chinezeasca si nu stii niciodata cand o sa dai de probleme la motor piese etc.. Eu te-as indruma sa incerci un Aprilia RS 125 care e la acelasi pret cu acest "Daelim" fiind de top al motocicletelor de 125cc,problema e ca este in 2 timp si are un sunet mai neplacut la inceput pana te obisnuiesti,dar are un motor puternic cu power valve de 33 hp care e destul de mult pentru un motor de 125cc!Sincer eu am avut una de la 16 la 18 ani,si acum cand ma gandesc sunt placut impresionat,de accea iti spun din propria experienta ca merita la categoria 125cc un RS!!!Bineinteles daca vrei in 4 timp gasesti si Honda CBR 125,Yamaha yzf-r 125 care au un aspect foarte placut si sunt destul de fiabile!Ai de unde sa alegi si parerea mea e sa renunti la "Daelim"! Bafta in continuare si sa iei o decizie buna .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hazel Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2012 Multumesc pentru opinii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Daelin este din Coreea de Sud nu China, ca si fiabilitatea este ca si Hyosung . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate