Sari la conținut

C210288A

Membru
  • Număr conținut

    357
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de C210288A

  1. Vand Placa GIVI Top Case Monokey M5 cu suruburile de prindere. Pret: 100 lei Oras: Bucuresti Tel: 0729137728
  2. Mi-am cumparat din Grecia un scooter nou ( factura + chitanta ). Mai trebuie porcaria asta ?
  3. Strange bani sa mai dea o rata de 80 mil pentru catedrala prostiri neamului.
  4. Gresit. Problema a fost ca nu m-am priceput eu la lipirea membranelor si am atins cu Super glue gel ( cel oferit la pachet ) membranele . Super glue gel + benzina pe membrane = dezvirginare prematura. Daca se avanta cineva sa schimbe membrane, sa nu atinga partea "flexibila" ca altfel se fuck . Case closed.
  5. Nu au fost originale, le-am luat de pe dillypoint.ro Nu ma asteptam sa fie asa de proaste. lipsa putere dupa anumita viteza, nu trecea de 120 km\h pe autostrada
  6. Salut, caut pe nostradamus. Caut sa-mi dea cineva o idee legata de ruperea membranelor al carburatorilor. Pe data de iunie 2017 am inlocuit membranele si duminica asta dupa o fuga pe transfagarasat , s-au dezvirginat. Ce parere aveti ? cam ce ar fi de vina ? p.s. Motor : Honda deauville 2001.
  7. Sa faca puscarie tuta sau cine a condus masina. Sa nu mai aibe voie sa conduca tot restul vietii.
  8. Asa ceva ne trebuie noua pentru 50cc . Mi se pare aberant sa mergi pe scooter cu B neavand ore de practica.. Dai o categorie cuiva fara sa-l pragatesti.
  9. Daca avea si cardan era perfecta pentru mine.
  10. Nu au vrut sa deschida un topic cu acelasi nume sau aceiasi idee
  11. Logica romanului, se duce la doctor tocmai cand ajunge la metastaza :)) Asa am fost si eu pana am avut probleme medicala si de atunci fac analize anual.
  12. Datorita jobului sunt obligat sa merg zilnic cu masina prin buc. si cateodata imi vine sa-mi dau foc in masina. Nu-i inteleg pe cei care dau de carnet de entuziasmul de a sta cu orele pe scaun la semafoare. Traficul prin buc. nu mai e ceea ce a fost. E un cosmar.
  13. Iti curge benzina ? benzina.avi
  14. Alt etrier si scapi de stres, timp pierdut ,etc. Totusi nu e bine sa te "joci" cu franele
  15. Daca un jeg de bani gata ii aplici legea actuala, se pisa pe ea de amenda.
  16. Trebuie pedepse mai drastice exe: Treci peste linia dubla si produci un accident, sa-ti ia carnetul pe 10 ani. Produci un accident si moare un om, sa-ti anuleze carnetul pe viata. + amenzi mai mari.
  17. Mergi cu ea la mecanic, aici o repari pe specula cu multi nervi si timp pierdut.
  18. Cand confunzi drumul public cu circuitul.
  19. C210288A

    RIP - in Timis

    Corect. In mare parte e culpa comuna. Probabil ceva de genu asta sa intamplat MotorcyclistRearEndsCarAtDeadlyHighSpeed.mp4
×
×
  • Creează nouă...