maniakz Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 Baba mea din 94. Am pus vreo 2500 km pe ea din august. Acum e la hibernat si asteapta sa o "operez". La sfarsitul sezonului m-a lasat regulatorul si vreau sa ii verific si ambreiajul si valvele. E un motor care merge fair si e fun sa tragi de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 geniala motocicleta!!!sa o conduci sanatos frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 ii sta foarte bine in albastrul acela...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2012 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Hmm... SECA II in Europa...?!? Asta-i denumirea Diversion-ului in America de Nord De unde ai luat-o, ce stii de istoria ei, e import din State...? Nu am mai vazut culoarea asta in Europa, probabil e exclusiv "Seca II" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.m Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Hmm... SECA II in Europa...?!? Asta-i denumirea Diversion-ului in America de Nord De unde ai luat-o, ce stii de istoria ei, e import din State...? Nu am mai vazut culoarea asta in Europa, probabil e exclusiv "Seca II" dupa "peisajele" din poze si dupa locatia de la profil .. cred ca sunteti "vecini" de tara. oricum, fain motor .. chiar is sta bine in culoarea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Ha! Iu iz rait mai frend! N-am bagat de seama... :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Decembrie 13, 2012 Autor Share Postat Decembrie 13, 2012 Multumesc pentru aprecieri. Si mie imi place culoarea, dar trebuie sa ii fac ceva in iarna sa o aduc la stralucirea originala fara sa ii dau alta vopsea. Si parbrizul trebuie revigorat, ca e mat. Ca istoric, nu stiu al cate-lea sunt. Inaintea mea a avut-o un baiat 3 ani. Mie imi place, si la cat am dat pe ea, chiar daca fac un upgrade, tot o tin. Seca II are niste culori foarte aprinse... am vazut una galbena... lamaie. Ma bucur ca avem vecini peste tot. Daca aveti drum pe la nepoti pe aici, dati un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Intrebam de istoric, pentru ca nu am observat ca esti pe taram de Seca II, nu de Diversion... Ma miram cum a ajuns in Europa, acum am inteles... ;-) Sorry de confuzie Calarie placuta pe cand s-o duce zapada Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Arata foarte bine, ai grija de ea si nu te va lasa la greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator gizmoza Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 Si eu am una drnasta rosie. Dar ii Diversion nu sec. Dar mi se pare ca ii acelasi. Si la tine se aude acel sunet metalic in motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate