robog Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Salutare, Avand in vedere ca a venit iarna am bagat vulcanu' la "chopperit" si am inceput cu jugurile asa ca am comandat din germa doua "bucatele" de aliaj de aluminiu si vreau sa incep proiectul,dar cum ceea ce am eu in cap e un pic cam SF poate ma ajutati voi sa cristalizez proiectul. Vreau sa fac jugul cu planul de prindere a telescoapelor cazut fata de planul de prindere pe cadru.Astept idei/pareri/sfaturi cu interes... multam' Romi. P.S. Uite si o poza facuta azi cu "bucatelele" de alu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Salve!!! De unde ai facut rost de bucatile alea de aluminiu??? ma intereseaza si pe mine pt o flansa!!! ceva de genu.. 200mm/200mm/40mm Merci!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Noiembrie 9, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2006 Salve!!! De unde ai facut rost de bucatile alea de aluminiu??? ma intereseaza si pe mine pt o flansa!!! ceva de genu.. 200mm/200mm/40mm Merci!!!!! man! de doua luni caut si am gasit un tip ce lucra intr-o fabrica de matrite in germa ce si-a facut pomana si mi-a comandat alu. ,dar crede-ma ca e f. greu. Daca vrei ,pot sa-ti dau adresa firmei din germa ce vinde asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Vb si cu Klaus, poate iti da vreo idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 este cineva in Radauti (Suceava) care toarna aluminiu, dar, nush daq e bun pentru juguri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 ai grija frate sa fie din aliaj puternic,nu cumva sa te trezesti in cap pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Noiembrie 10, 2006 Share Postat Noiembrie 10, 2006 OK!! Merci mult.. da as vrea si io adresa... poate reusesc si io sa fac rost...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 Romi, cate grade vrei sa aiba inclinatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Noiembrie 13, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2006 Romi, cate grade vrei sa aiba inclinatia? 5 grade ca vreau sa mai si circul cu motoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate