incognito Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Am primit un mesaj acum, citez: "B29JKE (parca), Yamaha alb cu albastru, a intrat unul cu o dubita in el. Riderul era ok (in sensul ca se invartea pe langa moto), moto cam indoit. El era pe Iuliu Maniu, ala cu dubita venea sa faca dreapta de pe straduta care vine din parcarea carrefour market". Mai multe detalii nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Acolo stau multi parcati pe dr si dacu tu vrei sa iesi in bulevard trebuie sa iesi mult cu botul afara. Pe prima banda stau masini dar totusi mai raman 3. Nasol moment. Bine ca nu a fost mai rau pt rider. Macar sa nu faca amiabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorosocsi Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 la politie cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 politie clar...eu tocmai am colectat 3800 de motive......u amiabila imi luam fix m*** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate