ska Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 Salutare, am zis ca daca tot ma dau cu moto eu sa ii iau si lui sormea un scuter.Asta am si facut azi dar am o intrebare la voi.Trebuie inmatriculat sau declarat la primarie conform legislatiei asta care intra acum?cine stie? e trecut MOTOCICLU , caroserie MOPED , cilindree 50 , 2.3kw. maine ma duc oricum si la udriste dar daca stie cineva ceva sigur multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 9, 2006 Share Postat Noiembrie 9, 2006 la udriste o sa-ti zica ca daca nu are pedale trebuie inmatriculat, aia sunt niste imbecili, mergi la primarie si inscrie-l ca moped! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 50cc la primarie, fara pedala, ca moped?mai sa fie...eu stiam ca astia chiar tin cont de 49cc aia...poate merge sa inmatricul si mobra asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate