Sari la conținut

ska

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ska

  1. am fost pana acolo, din pacate donarile de sange se fac intre 7 jumatate si 11 la centrul din strada dr. felix. dimineata suntem acolo pt Raducu
  2. super tare Roxana.....sper ca ai capatat si mai multa incredere in tine acum si esti ok.....bafta in continuare la cursuri!
  3. In otopeni la fostul Metro sau dupa cum scrie mare pe tot Dn-ul VIZAVI de aeroport.......VIZAVI...=))
  4. Salutare tuturor, azi am terminat cele 10 sedinte de curs si nu am decat cuvinte de lauda pentru aceasta initiativa a baietilor.Am invatat multe si mi-am schimbat total stilul de mers , e ceva super tare.Am condus 1 an pe strada pana cand m-am hotarat sa ma apuc de cursuri.Ma gandeam mereu ce imi trebuie mie cursuri ca eu stiu sa merg.Ete teapa ca dupa ce am terminat realizez ca stiam sa merg de nota 2-3 pe o scara de la 1 la 10. Nu pot sa zic ca acum merg de 10....tot timpul o sa am de invatat. Despre Razvan si Victor(cei doi instructori) doar cuvinte de lauda si jos palaria.Profesionisti si cu mult talent in a explica si a te invata. Ce sa mai zic.......recomand tuturor cu mare incredere aceste cursuri. Bafta
  5. felicitari organizatorilor.......si cu mici exceptii cred ca totul a iesit conform planului......nu regret nicio clipa ca am mers atat prin ploaie si am ajuns acasa fleasca.....sper sa aiba efectul scontat aceasta comemorare si lumea sa inteleaga. p.s. pe tv deja au fost imagini....antena1 a transmis live de la arc pe ploaie.
  6. si cei de la prima tv au zis ca o sa trimita o echipa acolo
  7. ska

    Accident In Dristor

    dupa cum arata intersectia este la howard johnson....bd.dacia cu strada de vine din dorobanti si da in lahovari.....oricum politistul ala e degeaba acolo.....nu a facut un semn concret de oprire pentru ala cu jeep-ul si ala cu fordul......varza.
  8. Salutare, am zis ca daca tot ma dau cu moto eu sa ii iau si lui sormea un scuter.Asta am si facut azi dar am o intrebare la voi.Trebuie inmatriculat sau declarat la primarie conform legislatiei asta care intra acum?cine stie? e trecut MOTOCICLU , caroserie MOPED , cilindree 50 , 2.3kw. maine ma duc oricum si la udriste dar daca stie cineva ceva sigur multam mult
  9. Merci, am gasit niste numere de la ei si o sa ii sun.
  10. Salutare, am un fireblade din 93 si o mica problema pe partea electrica.Releu nou,baterie noua si totusi are momente cand nu invarte ........ ma gandesc ca e ceva de pe la carbuni,bobina dastea.....dar nu stiu unde sa ma duc ca nu gasesc un electrician bun.Unde sa ma duc? Merci anticipat.
  11. ska

    Accident Eforie Nord-sud

    Aseara s-a intors fratimiu de la mare si mi-a spus ca a vazut si el un accident intre nord si sud joi .....era cu masina si nu s-a oprit din cauza aglomeratiei deja create.......accidentul ar fi fost pe directia spre eforie sud.A zis ca atunci cand a trecut el salvarea era deja acolo.Mai multe detalii nu a putut sa imi dea.
  12. am trecut pe la ora 8 aseara pe acolo si nu era nimik..........
  13. Inspirata miscare cu acceleraia............esti norocos......dar grija mare ca si pisicile au doar 9 vieti cica..... Bafta si asfalt uscat!
  14. In primul rand sanatate multa mopedistului........Da de principiu are voie cu mentiunea sa se asigure....in caz ca nu se asigura e de vina......numai ca daca te lua frontal nu stiu daca te bucura cu ceva ca era vina lui
  15. ska

    Comemorare Dan Macarascu

    S-a tinut.....chiar daca au fost prezente doar 3 motoare si cateva masini cu rude,prieteni,cunoscuti sau simplii motociclisti care au tinut sa fie acolo.
  16. E bine ca e ok el si ca nu a patit nimic mai grav......motorul se face.......Asfalt uscat!
  17. eram pe banda 1 pe si ma dau mai in stanga sa ma uit printre randurile de masini ( nu m-am uitat in oglinda ptr ca nu credeam ca ar putea sa fie cineva intre masina mea si cea de pe banda alaturata). ai zis o chestie importanta aici parerea mea...NU M-AM UITAT IN OGLIDA PT CA NU CREDEAM.............asa au facut multi care nu realizeaza ca motoarele se misca ceva mai repede decat masinile si se strecoara ce e drept printre ele.Faptul ca nu avea farul aprins nu cred ca te deranja foarte mult din moment ce nu te uitai in oglinda nu? iar cu joaca...........sunt multi soferi.....care vor sa isi testeze masinile contra motoarelor pe strazi sa vada daca pot sa il faca pe ala........si la fel multi motociclisti care stiu ca au destui cai intre picioare si vor sa dovedeasca ca ii fac pe astia cu masinile....... Parerea mea e ca trebuie sa invatam sa ne respectam reciproc.
  18. ska

    Casa Poporului

    urat accident.........ca de altfel toate accidentele....... R.I.P
×
×
  • Creează nouă...