altho Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Cumpar tablita cu an fabricatie in locul nr. inmatriculare = poza Poate cineva face, sau se fabrica undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Buna ziua, Se poate face.Iti dau un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 vreau si eu detalii si totodata pe langa tablita ma intereseaza si sistemul de prindere. PM si la mine. Info despre pret as mai vrea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 vreau si eu detalii si totodata pe langa tablita ma intereseaza si sistemul de prindere. PM si la mine. Info despre pret as mai vrea! Buna ziua, in scurt timp va va raspunde colega mea Alice. O zi cat mai placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 ms ms, astept. F prompti, un lucru bun. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Va multumim si va asteptam oricand cu orice informatie. O zi frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate