Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Are cineva habar daca parte rigida spate pt. BMW R65 se poate gasi pe undeva, sau trebuie sa-mi bat capul sa o fac? Cam asa ceva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 nu stiu daca se gaseste, da doamne bine arata daca nu se gaseste, se face, numa ambitie sa fie pentru proiect bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) nu stiu daca se gaseste, da doamne bine arata daca nu se gaseste, se face, numa ambitie sa fie pentru proiect bafta Am cam cautat ce se gaseste prin cataloagele de circulatie europeana. Nimic. Am incercat pe la customizeri: preturi exorbitante. Acum caut sa gasesc ceva cadru HD care sa se potriveasca in linii mari si amanuntele le-as drege eu. Shit. Daca as avea atelier cat de mic si al meu, alta ar fi treaba. Editat Decembrie 6, 2012 de Gromovnik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 incearca si la sectiunea de oldtime-re. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 incearca si la sectiunea de oldtime-re. Nu cred ca aia ma pot ajuta, dar multam de sfat. E mai mult chestie de custom si improvizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 atunci improvizeaza...sau ia legatura cu customizerii romani sa-ti confectioneze una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 atunci improvizeaza...sau ia legatura cu customizerii romani sa-ti confectioneze una. Mie-mi pare ca partea spate din poze e ceva HD aftermarket, sau asemanator. Pt. sportster am gasit deja, dar nu merge la R65 si-mi lipsesc momentan sculele pt. improvizare, asa ca ma gandeam ca poate stie cineva ceva. Nu-i bai. Multam oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Partea spate pare a fi cumva telescopica sau tzava in tzava. Ai poza din partea dreapta? Sunt curios cum a ocolit cardanul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Partea spate pare a fi cumva telescopica sau tzava in tzava. Ai poza din partea dreapta? Sunt curios cum a ocolit cardanul. Deloc. E rigida. Insurubata exact in locul in care la R 65 vine partea normala din spate a cadrului original, adica pe ce-i prinsa seaua, telescoapele si aripa. Cardanul l-a evitat prin modificarea partii rigide, pe dreapta, ca sa se imbuce in prinderile originale ale cardanului de BMW. Parte din fata e originala, macar 99%. Nu-i tocmai asa o mare problema, doar ca nu am momentan atelierul meu si sculele necesare. Cand ajung acolo intrebarea mea initiala devine nula. Credeam ca poate ma scutesc de un efort. Atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Parerea mea e sa-ti faci hard tail-ul pt cadrul pe care il ai... altfel te complici inutil si enorm de mult. Plus ca e Romania si rezolvi totul la ban marunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Nici asta n-ar fi o varianta nasoala: http://dirtybootz.blogspot.de/2010/10/blog-post_31.html Sau chiar: http://www.boxerschmiede.de/ Sorry. M-am lasat luat de val. Editat Decembrie 7, 2012 de Gromovnik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate