u4iteli Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Stimati Colegi, stie oare careva dintre voi, sau poate are cineva mai multe informatii sau poze cu motorul din acest link? http://www.clubmoto.ro/anunturi/vezianunt/motociclete/1113/yamaha-xvs-drag-star mi-a placut foarte mult si m-ar interesa sa aflu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Decembrie 7, 2012 Share Postat Decembrie 7, 2012 Acel motor sau dragstar in general? Daca e vorba de motorul respectiv, contacteaza proprietarul, daca de model, crede-ma, google e de mare ajutor. Dasvidaniya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
u4iteli Postat Decembrie 7, 2012 Autor Share Postat Decembrie 7, 2012 anume acel motor. are un sir de customizari pe el, anume ele ma intereseaza. proprietarului i-am scris dar fara raspuns :-( din acest motiv am si scris pe forum, poate il gasesc aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate