MOSU WEST Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 stai linistit si eu am carnetu doar de un an si jumatate am un R1 din 2000 cam de vreo 5 luni si dc mergi cu grija nare ce sa ti se intimple. doar sa ai mare grija. te salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magnetu' Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 Frumoasa albinutza. Trebuie sa fii atent tot timpul, nu doar la inceput. Bafta si astfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha 608 Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2013 E modelul american bag de seama ... Avea kilometrajul in mile ? Nu in km..si poti muta si in mile. Salut. Sa o stapanesti sanatos. De curiozitate, cat ai dat pe motocicleta? 4.800 in sfarsit si-o dat cosma motoru .. dupa 2 (sau 3) sezoane de cand ii scos la vanzarepoti sa stai linistit .. motoru ii neforjat, si el era incepator cand l-a luat (l-a cumparat in state si l-a adus in tara cand s-a intors) despre km nu stiu cat de reali sunt .. oricum nu prea conteaza, important ii ca motoru sa fie intretinut cum trebe intreba cineva de toba .. parerea mea e ca suna ok, da' nu te poti astepta la nu stiu ce .. ca-i numa o finala "trasa" peste catalizator (deci tot gatuita) daca nu-i mare secret, poate ne zici si cat ai dat pe ea (stiu ca cerea cam mult fata de cat "duce" piata pe la noi) numa' bine si vezi sa n-o tragi prea tare de coada, ca zgarie 4.800 Vi se pare mult ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crst_stefan Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 kilometrajul il poti skimba dintr un buton in mile sau km dupa cum spunea Lonely Rider majoritatea mobrelor au o gramada de km doar daca esti norocos si nimeresti un om super serios caruia nu ii pasa de 200 300 de e in plus sau cunosti omul de unde o iei. ff important este sa mearga motorul bn iti dai ff repede seama daca are km multi a fost cazuta vopsita si forjata. asta in cazul sportivelor in celelalte cazuri nu ma pot pronunta pt ca nu am avut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate