cmd Postat Februarie 4, 2013 Share Postat Februarie 4, 2013 pt turatii trebuie EMETOSTOP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Februarie 5, 2013 Share Postat Februarie 5, 2013 Scuze. In graba mea nu am vazut ca LEDul cu logo Yamaha albastru e de la pozitie Credeam ca e la coada. Pentru turatii mari nu trebuie. Eu ziceam de 4-6000 rpm dar daca esti multumit si cu asta, cu atat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi29 Postat Februarie 6, 2013 Autor Share Postat Februarie 6, 2013 da,sant multumit ,daca nu eram luam R1,ai dreptate trebuie sa tii pe turati mari peste 10000 ,dar e mai micuta si mai usoara ca R1 ,pentru mine e mai comod... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 se simte diferenta cand ai schimbat filtrul de aer , cat a costat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 vezi in linkul acesta ceva interesant daca intamplarea era pe asfalt ,mai mult ca sigur ca si asta lua FOC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate