Sari la conținut

mistery

Super Membru
  • Număr conținut

    1.454
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    jafu745

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Vanduta

Informații profil

  • Motociclete detinute
    '98 Kawasaki GPZ 500S, '02 Honda CBR 954
  • Interests
    I like motosicli...

Vizitatori Recenți Profil

1.284 citiri profil

mistery's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cel mai bun sfat este sa cresti bugetul pentru aceasta distractie cu minim 1000 euro cum s-a zis mai sus. Cu 600 euro iti cumperi o coaja faina care te va invata care detergent de maini duce mai bine jegul de la surubarit dar de dat nu te vei da mult cu ea. De echipament complet necesar la enduro nici nu zic...
  2. mistery

    Problema Fan Curier

    Nici nu am venit sa dau sfaturi, doar sa o ard OT ca restul. Am fost atins nasol de postarea ta. Nu am inteles umorul... pentru ca sarcasmul marca cobi este atat de fin. Un raspuns mult mai decent decat ma asteptam. Sunt de parere ca drama e mult mai mare decat o prezinti (si cred multi care au raspuns aici). Daca disparem, se va intampla pentru ca sporul natural da cu virgula mare in tara (spre deosebire de conationalii nostri cu rrr). Nici macar asta nu e o problema majora, sunt destule natiuni care exista cu tot cu obiceiuri si limbaj cu populatie sub 5000 ca numar. Am vazut pe propria piele cat de uniti suntem. Depinde de la individ la individ, nu un grup de oameni. Cei care sunt in primul rand oameni tind sa isi ajute semenii, restul care sunt doar zei pe motoare, sunt cam paraleli cu comunitatea de care vorbiti. Comunitatea in sine e mai mult concept poetic decat realitate. Am vazut asta in viata de zi cu zi dar a fost demonstrat si pe acest forum de mai multe ori decat mi-ar placea sa admit.
  3. mistery

    Problema Fan Curier

    "Comunitatea" loveste din nou. Am citit postarea si am inteles-o fara nici o problema. Nu este corect, nu este frumos dar nu este nevoie de aparat de descifrat, nici de atacat omul cu probleme pe baza unor criterii ce nu au legatura cu subiectul. Omul totusi este disperat si are o problema destul de mare, presupun ca postacii academicieni ce i-au raspuns ar avea reactie mult mai relaxata la paguba de 800 lei. Ma amuza si cei cu raspunsurile de genul "la ce te astepti cand comanzi de 800 lei de la un necunoscut". Este fix gandirea comunista care ne tine tara in rahatul care este luand in considerare serviciile de mare calitate ce se gasesc in magazinele patriei (vezi oricare magazin de telefonie sau chiar comandatul Transalpului de la dealer autorizat). Dragi "frati" pe doo roti si una ajutatoare, sunteti penibili. Ati dat dovada exact de respectul pe care il meritati si in trafic. Asa ar trebui sa va raspunda toti soferi ce va calca cu tot cu cazanele voastre perfect intretinute, la ce te astepti cand incaleci bicicleta cu motor si te crezi participant la trafic?! Dupa voi ar trebui comunicata lege care permite gazarea celor ce nu scriu corect gramatical. Ca sunt cea mai joasa speta de om posibil. Sub manelistii ordinari, sub spargatorii de seminte de joi seara, sub forjatorii de semafor. Sub voi, motociclisti culti, cu gramatica pusa la punct, oameni perfecti, modele pentru o societate utopica. Nu conteaza ca se fura tara de sub poponeata vostru, conteaza sa nu foloseasca k, sa puteti dormi linistiti stiind ce oameni decenti sunteti cand faceti misto de un om cu paguba de aproape 200 euro pe baza greselilor gramaticale. 4 pagini de ura si venin. Bravo! Initiatorului ii urez rabdare in aceasta aventura si multa perseverenta. Nimeni nu vrea sa aiba de a face cu victima unei tepe. Pana si politia tinde sa apere teparii. Asta e tara noastra frumoasa, important este sa vorbim corect si sa ne cacam de la etaj pe "incultii" stresati ce folosesc 3 k -uri per propozitie dupa ce au fost furati pe fata. Mi se pare suspect curierul foarte grabit sa scape de client. Este prea batator la ochi, ar fi bine sa fie luat putin la puricat. (Respect postatorilor ce au mai scris si pe subiect)
  4. mistery

    Accident in Covasna

    BB, ai castigat din partea mea premiul pentru cel mai macabru troll al anului. Ti s-au prezentat publicatii pe tema, poze (in care se vad casti complete langa gard dar in mod uimitor riderului ii lipseste cu desavarsire urechea in poza). Gasesti pe topic multiple relatari ai martorilor, ale victimelor care atesta clar ca atat cel care a oprit cat si accidentatii au fost agresati (agresati e mangaiere, de fapt au fost linsati). Poate ai uitat cat de bine isi face politia din Romania treaba, sa iti reamintesc ca aici poti faci ani buni de puscarie pentru furtul a doua gaini cand mori de foame dar scapi de puscarie pentru furt calificat, inselaciune,omor, tentativa de omor, etc? Ai toate informatiile la dispozitie, stii cum functioneaza organele la noi. Tu o dai pe duma cu mort in urma accidentului. Asta se numeste trolling. Si o faci nemaipomenit. Pacat ca o faci pe seama unui mort si unora ciumegiti de tigani. Cat despre Galen si convingerile lui... Inca nu inteleg cum un om cu inteligenta lui poate debita asa ceva, si credeti-ma ca nu e tocmai prost. Dar debiteaza niste imbecilitati pe forum din cand in cand care inca din 2007 ma lasa cu gura cascata. Efectiv nu are rost cu el.
  5. Serios? Sunt marci inregistrate Duc sau cum? Cadrul intr-adevar e suspicios dar restul au fost utilizate de altii destul.
  6. @Adventix My bad. Asta da scapare majora ) Eu vreau una de craciun sa o pot parca in fata la cat mai multe terase all season. Dar cea de productie va avea 300 cp? Ca nu da bine la terase fara...
  7. Ce plm e uratenia asta???? )))) Si in sfarsit s-a anuntat kawasakiul ce il astept inca din 2005! Pacat ca asta pare a fi doar o platforma tehnologica nicidecum ceva pt productie in masa. Cred ca Duc si BMW s-au pus grav pe carti si CADuri sa fie pregatiti cu ceva gata de lansare ca in 2 ani maxim sigur apare o varianta de productie la asta. Eu sunt tare curios in primul rand cum ar trebui sa functioneze aripioarele dat fiind ca motoarele se cam inclina pe curbe. In al doilea rand, ce este cu pompa brembo de langa motor? Are servo la frane? e brake by wire?
  8. De ce s-a exclus K4 care ar fi un compromis intre greutatea Firebladeului, puterea ZXului si ofera tinuta de drum controlabila fara sa fie la fel de pensionara ca Honda si ofera fiabilitate ok?
  9. mistery

    Util

    @Vallach, vezi si la Fabory pe str Muncii, au catalog de suruburi speciale destul de gros.
  10. mistery

    Cu si despre accidente

    Cunosc eu un caz tragi-comic de fel sa vedeti ce bine functioneaza amiabila: Ora 6 dimineata in fata la sora (incredibil dar adevarat). Soferul A atinge usor masina soferului B in dreptul trecerii cu pietoni. Neatentie, nerespectarea distantei de franere, etc etc Daune? Suportul de numar de pe bara spate al soferului B usor sifonata. Coboara amandoi, incepe scandalul. A zice ca ii pare rau si se ofera sa isi dea datele, astfel ca B sa isi poata rezolva problemele dar B nu vrea sa auda despre asta. S-a saturat de toti golanii din trafic si e timpul ca cineva sa ii invete lectii importante. B vrea la politie si constatari pentru numarul sifonat. Foarte bine, dupa ora 8 se prezinta amandoi acolo (sa aiba politistii timp de cafelutza). B vine gata inarmat pentru razboi dar are o mica surpriza. A are 9 martori ce declara ca A a circulat regulamentar si B dat cu spatele, accidentul fiind de neevitat. B e necredul, o da pe injuraturi si crize din nou. Politistul il intreaba daca vrea sa dea datele lui A astfel ca asta sa isi poata repara daunele, altfel va trebui sa coboare el la constatare, ce va rezulta in suspendarea permisului lui B, amenda si pcte etc etc. B are de ales intre judecata si rezolvare amiabila. Alege amiabila si toata lumea isi vede de drum. Astea se intampla in Romania.
  11. Donorul se preta mai bine unui tracker dar gusturile nu se discuta si cafeul prinde contur. Frumos! Keep it up si posteaza cat mai multe poze cu evolutia ei.
  12. mistery

    Gsxr 750 L1

    i have had the same clunk noise on my 09 1k for about 2 years, its been on the 1k thread as well. i took off the top tripple clamp and gave the top bearings a clean and a grease up i bought a socket tool to undo the nuts all up took about half hour to do the job, but basically the steering tube nuts just need tightening up more sursa: http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?p=6192073 confirmat si aici: http://www.gixxer.com/forums/archive/index.php/t-307032.html aici ai si un mic tutorial dar pozele cred ca nu exista de mult. Se pare ca e nevoie de putina "finete" deci recomand sa apelezi la cineva cu mana formata. http://zx6r.com/zx6r/39193-2009-zx-6r-loud-front-end-clunk-over-bumps-2.html aici pare sa fi fost suruburi de la ram air dar asta nu cred ca auzea acelasi lucru ca tine ) Oricum, merita verificate toate.
  13. Ce tare ca acum e faina ideea. Cand am zis-o eu fara experienta de pilot motogp pe fireblade era solutie de prosti.
  14. Improvizatie cam periculoasa asta pentru ca nu poti garanta multe aspecte de fiabilitate. Repartitorul, pompa originala, etc. Te joci cu frana de parca ar fi un parbriz moto home made. Asta cred ca intra la rubrica, rezolvarea e cumpararea unei alte motociclete, ca sunt destule cu ceea ce cauti. Daca vrei sa incerci, apuca-te sa cauti o pompa de frana care sa faca fata, si un repartitor (ca ex: http://www.ebay.co.uk/itm/Brake-Bias-Valve-Lever-Type-/280959295477?_trksid=p2054897.l4275 sau http://www.ebay.co.uk/itm/BRAKE-BIAS-VALVE-SCREW-TYPE-/280901635761?_trksid=p2054897.l4276), restul sunt lucruri minore. Parerea mea e ca te joci cu viata ta daca faci asta.
×
×
  • Creează nouă...