tuning Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 sal domnilor! Un prieten are o Honda 600rr din 2008,cazuta pe stanga si ii trebuie: -Capac ,stator+rotor -Aripa fata -Roata fata -Codita -Far stanga Daxca cunoasteti pe cineva care dezmembreaza asa ceva sau daca se potrivesc anumite piese de la alte CBR-uri,va raman dator. Ma gandesc ca ,capacul si stator-rotor si roata fara ,pot sa fie interschimbabile si de la alte motoare. Aveti idee daca se potrivesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 Am aripa fatavde la RR 2007, stare foarte buna, rosie. Am si carena de codita de RR 2007, tot rosie, crapata, dar se poate repara. Da-mi un numar de telefon sa te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2013 0727274697 este nr prietenului meu...vb direct cu el ..daca nu raspunde,insista ca nu aude telefonul. merci! Am aripa fatavde la RR 2007, stare foarte buna, rosie. Am si carena de codita de RR 2007, tot rosie, crapata, dar se poate repara. Da-mi un numar de telefon sa te sun. Pune si poze te rog ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 Salut, Ti-am trimis mesaj privat. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2013 Salut, Ti-am trimis mesaj privat. Multumesc. da multumesc..nr de tel este cel din semnatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 0727274697 este nr prietenului meu...vb direct cu el ..daca nu raspunde,insista ca nu aude telefonul.merci! Pune si poze te rog ! Il voi suna maine. Poze inca nu am, trebuie sa ajung la garaj sa le pozez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Ianuarie 11, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2013 Il voi suna maine.Poze inca nu am, trebuie sa ajung la garaj sa le pozez. Astept pozele Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 suna-l sa te intzepe umpic...sa iti ceara vreo 200 de euro pe o aripa...ca doar stie ca ai nevoie si ca sunteti o gashca de pitiponci care oricum aveti destui bani...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2013 suna-l sa te intzepe umpic...sa iti ceara vreo 200 de euro pe o aripa...ca doar stie ca ai nevoie si ca sunteti o gashca de pitiponci care oricum aveti destui bani... ) Dar tu de unde stii domnule? Si ar trebui sa stii inainte de toate ca nu e prost ala care cere ci ala care da... daca ai ceva de impartit cu user-ul respectiv nu e mai bine sa ii scrii lui,frumos,pe PM sau sa va vedeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 de unde stiu...nu stiu...doar anticipez.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Ianuarie 17, 2013 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2013 Cumpar janta fata RR 2007-2009! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Cumpar janta fata RR 2007-2009! www.ebay.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate