Sari la conținut

Care Vine Maine Pe Rarau?

Postări Recomandate

aaaaa. si tin minte ca parca ati facut si voi o poza ...... cand ne-am intalnit

post-6919-1163612627_thumb.jpg

post-6919-1163613432_thumb.jpg

post-6919-1163613453_thumb.jpg

post-6919-1163613487_thumb.jpg

post-6919-1163613504_thumb.jpg

post-6919-1163613522_thumb.jpg

post-6919-1163613536_thumb.jpg

post-6919-1163613550_thumb.jpg

post-6919-1163613596_thumb.jpg

post-6919-1163613632_thumb.jpg

post-6919-1163613757_thumb.jpg

post-6919-1163613835_thumb.jpg

post-6919-1163613952_thumb.jpg

post-6919-1163614061_thumb.jpg

post-6919-1163614171_thumb.jpg

post-6919-1163614270_thumb.jpg

post-6919-1163614306_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

na..................am mai trecut un sezon si tot n-am urcat

cu gumele mele (MITAS 07) nu ma mai incumet sa urc.........is naspa rau pe noroi .........cred ca pe zapada ma intind......stiu din primavara...........

las' pe la anu'

numa' bine...........p.s. cei care aveti capre bagati-le la treaba......eu cu vaca nu pot ;)

ma apuc de :lol: ca tot vine iarna

Link spre comentariu

tare minskul asta . cu putine modificari faci din el un crosser destul de bun , ieftin de reparat si intretinut .

da, stiu frate, asta era si ideea. de asta l-am cumparat, ca sa-l modific...aveam ganduri mari cu el...pinion mai mare pe spate, toba modificata si adusa p sus ca sa nu ating pamantul cu ea, cu timpul aveam de gand sa-i schimb si furca/ghidon, roti, sa-i fac o sa calumea...dar m-am calmat brusc si dintr-o data. si asta pt ca imi iau permisul indata mare si nu voi avea taradaik de frecat pe drumurile publice...daca ii fac modificvarile astea nu il voi mai putea inmatricula, asa ca...il las asa cum e el, eventual mai bag niste banutzi in cateva pieze ca sa-l aduc cat mai aproape de standard. are nevoie de un vopsit si mici reglaje pe ici colo...si cateva suruburi cu saibe grover:)) (prietenii cu minskuri stiu de ce:)) ) chiar seara asta ma gandeam....sa ma chinui sa inmatriculez drujba asta sau sa-l modific asa cum am vrut...?! nush...l-as modifica, ar iesi un cross frumushel, dar imi iau carnetul si tot cu autobuzul merg la scoala si oriunde unde am de mers? si pe langa toate astea...cu el neinmatriculat merg cu morcov pe drumurile publice, martienii fac dosar penal pt treburi din astea si eu deja mi-am facut cativa 'prieteni' p la politie de cand mergeam cu scooterul prin targ fara acte si fugeam de ei...nu vreau un dosar care sa-mi (cuvant urat care incepe cu 'f' si se term cu 'a') viata.

P.S. Mesaj pt toti proprietarii de Minskuri. Infiintez Fratia Minsk. Deocamdata sunt 3 membrii. Facem iesiri pe dealuri si la vara ture de judet. Daca e cineva din zona interesat id meu e: dantu2005@yahoo.com. nu e un club, e un fel de gasca...asa ceva...intre prieteni:P doar ca sa fim mai multi cu Minskuri. singura conditie de a intra in fratie este sa iti scrii pe aripa spate/fata, rezervor sau capace laterale ca esti membru al fratiei. noi incepem organizarea ;) facem asta pt ca ne-am adunat deja cativa cu Minskuri si vrem sa facem ceva cu ocazia asta :banana: :lol:

Link spre comentariu

faine poze solo pacat ca nu ne-am gandit sa urcam mai dimineata poate ne intalneam la cabana.....dar nah ata ete...ne-om mai intalni noi:P

"singura conditie de a intra in fratie este sa iti scrii pe aripa spate/fata, rezervor sau capace laterale ca esti membru al fratiei" si eu acu ar trebi sa imi scriu pe minsk ca fac parte din aceasta 'fratie'?

........

Link spre comentariu

faine poze solo pacat ca nu ne-am gandit sa urcam mai dimineata poate ne intalneam la cabana.....dar nah ata ete...ne-om mai intalni noi:P

"singura conditie de a intra in fratie este sa iti scrii pe aripa spate/fata, rezervor sau capace laterale ca esti membru al fratiei" si eu acu ar trebi sa imi scriu pe minsk ca fac parte din aceasta 'fratie'?

........

nu trebuie sa ne impestritam drujbele...scriem pe aripa din spate Fratia Minsk...atata tot :lol:

Link spre comentariu

Uite putin AICI, poate te intereseaza ... pentru tine costa 500 euro !

Bafta! ;)

Ms mult...apreciez gestul :lol: daca as avea banii chiar as lua-o...imi cam place, mai ales ca-i inmatriculata si nu e deloc scumpa...dar asta e... :banana: am sa ma mai interesez, poate iti gasesc un client pe aici pe undeva...daca gasesc ceva te anunt :banana:

Link spre comentariu