sailor_one Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 Salutam comunitatea! Stie cineva cum se mareste relantiul la Yamaha XT 125 ? Nu prea vad nimic ajustabil la cablul de acceleratie !!!...poate sunt ceva lamuriri cat mai exacte....Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 E un șurub în lateralul carburatorului. Uită-te în manual că nu mai știu pe ce parte e. Oricum ar fi, xt-ul are o problemă cu relanteul pe care nu-l poate ține prea bine la rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 pe carburator pe partea cu cricu mi se pare , este un surub cu cap de surubelnita dreapta .. de acolo se ajusteaza! de curiozitate , x sau z ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 (editat) E un șurub în lateralul carburatorului. Uită-te în manual că nu mai știu pe ce parte e. Oricum ar fi, xt-ul are o problemă cu relanteul pe care nu-l poate ține prea bine la rece. Subscriu, xt-ul de 125 are surubul de la relantiu in partea din stanga pe carburator, este relativ usor de ajuns acolo cu o surubelnita destul de lunga. pasul 1 mergi cu mobra 15 minute sa fii sigur ca este incalzit calumea motorul pastul 2 regleaza relantiul dupa cum iti place ca suna Turatia poate sa stea intre 1200 si 1500 dar mie imi place sa stea la 1300 Sper ca te ajuta, Spor Editat Februarie 6, 2013 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valik Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 da...si la mine mai face probleme carburatoru si relantiul....cand o las undeva o vreme ii curge benzina din carburator.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailor_one Postat Februarie 6, 2013 Autor Share Postat Februarie 6, 2013 Multumesc mult de tot pt info ! Modelul e Yamaha XT 125 R din 2005 ! Acum daca tot m-ati luminat cu relantiul...unde gasesc si eu cartea motocicletei,asta pt ca fostul proprietar nu mai stie de ea si nu ma descurc cu bordul ala electronic...nu stiu cum se reseteaza...ce inseamna prescurtarile alea pe acolo...imi arata OIL CHANGE...ok ..engleza stim...uleiul s-a schimbat...dar poate in cartea moto...da si ceva despre bordul ala...multumesc mult...scuze de insistenta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate