Sari la conținut

sailor_one

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    HONDA CBR F4i
  • Numar Moto
    GL-10-HND

Informații profil

  • Motociclete detinute
    HONDA CBR 600 F4i

sailor_one's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutam ! Uite un pic departe...la barca...la job...si mai casc gura pe net sa vad ce mai zice lumea pe aici...cu experienta...la cat sunt eu plecat...cand vin acasa...ar trebui sa merg si noaptea in pat cu moto....iti caut profilul de FB...prin Sorin.... daca te gasesc...intru mai des pe acolo...Salutari la toti...si sarbatori cu bine ! ma tot uit poate mai apar poze de la intrunirea din vara....
  2. Salutam ! Referitor la pomple de benzina...difera de la Strada la Trail ? ca vad ca asa ar fi daca ne uitam dupa catalogul de la Aprilia....http://www.apriliagenuineparts.co.uk/component-pegaso-strada-trail-650-ie-2005-2009-fuel-pump-cpl-2130.php...dar am sa iau una de care spune Emil...ca e pretul foarte ok....Numai bine tuturor !
  3. Planul asa este...sa pot ajunge acolo...abia pe 25 seara ajung in RO...deci sper pe 26 sa vin spre Lepsa...insa cu toata parerea de rau trebuie sa vin cu alta mobra...tanti Aprilia inca nu e gata de drum...sper sa nu fie cu suparare pt echipa....Ms mult de info...ne auzim pe aici !
  4. Salutam ! Stie careva care ar fi varianta sa inlocuiesc tobele stock...cu altele care sa bubuie mai tare ?...ca astea stock nu cred ca se demonteaza...sunt capsate...si oricum e nevoie de ele la ITP...etc...Multumesc mult pt eventualele info !
  5. Salutam colegi ! Este cineva care are Pegaso Trail din 2005...2006 si care ar putea sa faca niste masuratori aproximative...sa vedem daca schita din poza are dimensiunile exacte ? Precizez ca sunt pe vapor in mijlocul marii...si caut de 2 saptamani pe net...forumuri...etc....o schita cu dimensiuni corecte...asta pt ca imi pot construi unul aici la locul de munca...cei care vand cric central in RO..pt modelul asta cer in jur de 11 milioane ( 1100 RON )...daca e posibil asa ceva...mananc un metru de teava ...da nu dau banii astia pe un cric....Mersi mult ! http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?318094-Pegaso-trail-centre-stand-DIY
  6. Salutam comunitatea ! Inca sunt departe de pamant...si nu reusesc sa gasesc niciunde pe net dimensiunile exacte pt cricul central de la TRAIL...din 2006...care zic ei ca e E2...iar schita aia pe aprilia forum am inteles ca e pt modelele pana in 2004...cu dimensiunile alea....Chiar nu e nimeni prin RO cu cric central la TRAIL ? ca oferta de la Hepco&Becker...are pret de litoral !!! Asfalt uscat va doresc !
  7. Ai vreo schita la standul tau ?...ceva poze ?...poate fac si eu la fel...scule si indemanare se gasesc...
  8. Daca se gaseste gata facut si e mai scurt...e simplu...bagam o scandura dedesubt...si inaltam cat trebuie...atat cat sa se invarta roata..sa o putem scoate usor...unge lantul etc...da vad schita asta pe forum...https://www.google.com/search?q=center+stand+aprilia+pegaso+trail+dimensions&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiAg-O_oPXTAhVBziYKHbRJB4wQsAQIJQ&biw=1536&bih=736#imgrc=_N3p7eYb_isMAM:....nu e nimeni sa verifice dimensiunile ???....ca pana la urma difera lungimea cracilor...cred....
  9. Salutam ! Mersi mult de info....Chiar nu gasim un posesor de PEGASO TRAIL in RO ? sa puna vreo schita pe aici cu cricul central ? Sper sa ajung la Apriliana 3...si acolo poate gasesc vreun tovaras...cu cric central in dotare !!!! Toate cele bune !
  10. Ok...no pb...mai cautam...vedem...in august cand e intalnirea / intrunirea ? dorinta este...sa vad cum stau cu rotatia la job...
  11. Salutam ! Ma tot uit pe net poate gasesc schita corecta pt cric central la modelul TRAIL...dar nimic concret....ce e pe aprilia forum...am inteles ca e pt vechiul model de pegaso....era pe un site in italia de vanzare...acu nu se mai gaseste desi era destul de scump...poate e cineva pe forum sa dea dimensiuni...schita etc...poate reusim sa construim si noi...Toate cele bune !
  12. Salutam ! Un set de roti supermoto pt Yamaha xt 125, gasim undeva la dezmembrari ? Sau are cineva de vanzare ? Multumesc !
  13. Multumesc mult baieti ! De mers ....merg cu rezervorul mereu peste jumate...tocmai pt a evita pb cu pompa...am citit si paginile voastre...si cele de pe forumul Aprilia in legatura cu pb contactului...dar nu am gasit nimic concret...sa zic ca iau un contact nou de la alt tip de moto aprilia sau care o fi...care nu are aceasta sensibilitate si il inlocuiesc...exista vreo similitudine cu alta moto ?...scrie ceva de Aprilia SR 50....am sa dau comanda de unu de ala si sa vad poate se potriveste....in cazul ca nu reusesc....ce buton aditional pot monta...sa reziste la curentul respectiv ? Multumesc inca odata !
×
×
  • Creează nouă...