zcornel Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Filtrul de combustibil are un regulator de presiune de 3.5 bari in el ceea ce il face foarte scump, aprox 100 de euro. Ati gasit alternativa After-Market la filtrul de combustibil ? Cod OE 13537669776 ? Cred ca mai corect este daca ati gasit alternativa ! After-Market nu exista sigur, am cautat in o gramada de cataloage si rezultatul este 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 ia legatura cu userul kex83 sau urmareste-i posturile legate de subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 Eu am folosit UFI 3183300. Luat de la userul kex83. Pune-i o intrebare pe PM. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zcornel Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 Multumesc pentru raspunsuri. Am vorbit si cu kex83 si am rezolvat problema. M-am linistit. Ma gandeam ca trebuie sa pun bani seriosi la pusculita ca sa ii fac o revizie cap coada cand incepe sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate