costi_pci Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 (editat) Salutare, M-ar interesa si pe mine de unde pot sa iau un filtru de benzina pentru o Yamaha YZF R6 model 1999-2002, pentru ca la reprezentanta l-am gasit pe undeva pe la 80 lei si sincer sa fiu mi se pare cam exagerat, avand in vedere ca un filtru asemanator in comert este pana in 15 lei. Poate stie cineva care este codul de produs la aceasta piesa, lucru ce m-ar ajuta sa-l gasesc mai usor.... Multumesc. Costi Editat Februarie 7, 2013 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 salut , 80 lei original , nu este deloc mult. La modelul tau de R6 ,si in general la modelele pe carburatie, filtrul de aer este foarte important sa fie curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 salut , 80 lei original , nu este deloc mult. La modelul tau de R6 ,si in general la modelele pe carburatie, filtrul de aer este foarte important sa fie curat. Eu vorbeam de filtrul de carburant (benzina).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOSU WEST Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 poti pune din comert face treaba la fel k si cel original si nu sunt diferente, eu am pus pr R1-le meu si nu e nici o diferenta fata de cel original trage la fel de bine si cu cel din comert. Cu stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Februarie 7, 2013 Autor Share Postat Februarie 7, 2013 poti pune din comert face treaba la fel k si cel original si nu sunt diferente, eu am pus pr R1-le meu si nu e nici o diferenta fata de cel original trage la fel de bine si cu cel din comert. Cu stima. Daca nu ma insel, difera diametrele la intrare si iesire si nu prea se gaseste oriunde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talibanu83 Postat Februarie 7, 2013 Share Postat Februarie 7, 2013 (editat) poti pune si un filtru de 3 lei de dacia berlina, filtru este inainte de pompa de benzina, nu e presiune pe el sau un filtru cu carcasa metalica de matiz care e vreo 35 lei Editat Februarie 7, 2013 de talibanu83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Codul este 4TV245600000, dar asta nu te ajuta decat sa gasesti piesa OEM, care costa atat cat ai aflat. Filtrul e asta: Daca nu ma insel, diametrul furtunelor de benzina e de 8mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Imi cer scuze, n-am citit atent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Februarie 11, 2013 Autor Share Postat Februarie 11, 2013 (editat) Ok....multumesc mult pentru informatii Numai bine baieti! Editat Februarie 11, 2013 de costi_pci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate