Sari la conținut

costi_pci

Super Membru
  • Număr conținut

    524
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de costi_pci

  1. Om bun...cand a zis Puiul_r6 ca un prieten al lui a patit asa...eu eram. Borna slabita face contact cand vrea ea si cum vrea ea...daca o opream imi pornea si mie in schimb, bordul imi dadea milioane de erori de viteza, bec benzina aprins, becul de lipsa ulei sau temperatura prea mare a lichidului de racire, acul de la turometru sarea cum vroia el si nici nu prea tragea cum trebuie ca scanteia probabil era ca la o bricheta. Am crezut ca s-a dus releul de incarcare, desii speram sa fie doar siguranta...am mers pe baterie si ca s-a descarcat si ea (stiu sigur ca in cazul in care nu mai ai curent bordul o ia razna). Am ajuns la garaj, am desfacut saua si m-am uitat la sigurante "HEAD" si era buna. Cand am pus iar contactul s-a auzit pocnind la borna si am obsercat ca surubul de la - era desfacut in totalitate si mai statea doar in gaura aia de la borna bateriei. Strans borna la loc si merge brici.
  2. ok....8:30 cu plecare pe la 9 sa fie!!! o sa fim acolo!!!
  3. Problema ar fi ca am mai vazut pe forum ca si baietii de la Free Riders pleaca la o plimbare si au dat intalnire tot in OMV la Chitila si tot la 08:30.
  4. Sunt 100 km...functie de cum o sa mergem, tot atat o sa si facem. Crezi tu ca o sa ne trebuiasca GPS ca sa nimerim???
  5. Ok...mai bine sa ne gandim la o ora la care sa ne intalnim undeva...
  6. Pai...pana acum o sa fim: eu, @balazsfi, @Puiul_r6 si posibil inca un prieten...
  7. Da...de ce nu? Oricum ramane sa vb si cu celalalt prieten al meu si sa stabilim exact o ora.
  8. Pai...pe linia lui 41, Calea Grivitei, Chibrit, Chitila, Targoviste...
  9. Eu cu inca un prieten plecam Sambata dimineata din Dr Taberei...
  10. Cam putini anuntati pe aici!... eu cu siguranta o sa fiu acolo!!!
  11. Bine ar fi desii ma tem ca o sa fie la fel ca la celelalte pe unde ne-am mai interesat.
  12. Totul este ca si cei de la Louis sa faca inscrierile pe serii si contractele inregistrate ca dupa cele 5 saptamani sa te poti duce sa iti sustii examenul.
  13. Ideea este ca la orice scoala suni spun ca nu fac inscrieri "oficiale" contract, pentru ca ei inca asteapta normele. Pot sa iti ia banii si intre timp sa te plimbe prin poligon, sa faca orele de legislatie etc...dar contractul de scolarizare il intocmesc doar dupa ce vin normele vietii si abea de atunci trebuie sa treaca cele 5 saptamani pana la examinare. In concluzie l..a trista!!! O sa iesiti si voi cu motoarele sezonul asta pe lapovita si ninsoare )
  14. Ideea este ca el are un program destul de nasol si doar in sect 6 si-ar permite sa faca niste ore...cat despre echipament...nu ar trebuii sa-l deranjeze ca-l are pe al lui. Nici ore nu ii prea trebuiesc pentru ca stie destul de bine ce inseamna o motocicleta (are de 1 an de zile un F4i sport) si abea acum vrea sa intre in legalitate. )
  15. Salutare....pentru un prieten care nu are cont aici intreb si eu, daca stie cineva o scoala moto (preferabil sect 6), unde la aceasta ora se pot face inscrieri pentru categoria A... Ms.
  16. Mai bine faci un schimb complet cu ulei si filtru!!!
  17. Se pare ca nu se baga nimeni....e mai frumos sa te plimbi pe bucla
  18. Asta este........vezi ca ai 4 coliere cu imbus sub airbox VlaDI87
  19. La smart parking nu primesc motociclete din cate stiu eu...
  20. Cum adica "data afara de pe acest topic"...???
  21. Da da...!!! Baga poze!!!............facem casting
  22. Buey....dar la o plimbare, o bere...iesim si noi???
  23. In cazul asta trebuia ca producatorii sa faca in asa fel incat sa ramana blocate si kilometrajele digitale........de ce oare nu se intampla??? Aaaaaaaaaa....probabil pana acum 10 ani, tehnologia era mai avansata!!! (ganditi inainte sa dezinformati atatia oameni)
  24. Nu ai de unde sa stii daca nu cumva baiatul cu motorul avea treaba pe undeva pe DN...
  25. Fratilor iar incepeti cu despartitoarele de sensuri...?...daca tot vreti despartitoare, faceti ceva in sensul asta, nu la fiecare accident umplem forumul de idei. Hai sa ne interesam de sanatatea celor implicati in accident si daca putem ajuta cu ceva!!!
×
×
  • Creează nouă...