GeoNinoLino Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 In urma unei cazaturi in garaj, mobra mea s-a ales, printre altele, si cu oglinda stanga sparta. De unde as putea sa-mi cumpar una (Kawasaki Ninja 250R - 2009)? O gasesc si fara plastic sau trebuie sa o iau cu totul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stig Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Incearca la o firma ce executa geamuri si oglinzi. Mergi cu carcasa si iti taie ei dupa ea. Separat nu gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 incearca pe Ebay, ai sanse sa gasesti, sau la dezmembrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Februarie 8, 2013 Autor Share Postat Februarie 8, 2013 Am fost astăzi la un magazin d-ăsta de geamuri, oglinzi, ș.a.m.d, iar geamgiul de-acolo mi-a spus că nu au și că nu-mi poate face rost de una de 4mm așa cum mi-ar intra în suport. O să mai întreb și pe la altele, poate găsesc totuși un geamgiu care măcar să încerce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stig Postat Februarie 8, 2013 Share Postat Februarie 8, 2013 Cauta un magazin serios. Eu mi-am facut cu 18lei. Nu trebuie sa intre in suport. Se taie dupa carcasa si se lipeste cu o solutie foarte rezistenta.(mastic ceva,nu stiu sigur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate