Sari la conținut

GeoNinoLino

Membru
  • Număr conținut

    116
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de GeoNinoLino

  1. Postare de pe grupul parașutiștilor de la Clinceni (TNT Brothers). Nu cunosc mai multe detalii. Halal accident, sper să fie în regulă amândoi.
  2. Nu era deloc „polizor”, avea o tobă mai de doamne ajută decât stock (se vede inclusiv în poză), nu cred că s-a pus deci problema să nu-l audă sau vadă, EFECTIV l-a durut în pl pe domnul taximetrist care s-a pus perpendicular pe banda 2, moto a intrat în aripa față, el a zburat peste. Din câte am înțeles, accidentul s-a produs în dreptul străzii Anton Pann pe sensul de mers Unirii - Alba Iulia, fix acolo unde toți obosiții întorc precum tirul de pe banda 1 înapoi spre Unirii sau țâșnesc din parcare „pe intervenție” (parcarea din dreapta unde sunt mereu staționate mașini ale firmelor de pază). Însănătoșire grabnică rider-ului și multă m*ie conservelor de hepatită.
  3. Salutare, oameni buni. M-am întâlnit la Salonul Auto-Moto de anul acesta cu un tip din Deva care face genți/side-case-uri pentru moto (îmi spunea el că le poate face inclusiv gen troller, să le dai jos și să le tragi pe roți) și din păcate i-am pierdut numărul de telefon. Aveți idee cum pot da de el, aveți habar cam despre cine e vorba? Mulțumesc.
  4. În sfârșit am găsit unde să-mi spun oful - bă, ce frumos e!! Să-l stăpânești în continuare sănătos .
  5. Am fost la Godzilla, mi-a plăcut, recomand.
  6. Salut, de pe forum mi-a rămas în cap acest user cum c-ar avea Ninja 300 - /index.php?/user/72328-contabil/. În caz de nu vede threadul acesta, trimite-i un mesaj întrebându-l dacă-ți poate da mai multe informații despre ea.
  7. Am văzut și eu în weekend filmul Munchen (cu ü), spre rușinea mea nu-l văzusem până acum. E genial. Dacă mai sunt câțiva tăntălăi ca mine, vă recomand să-l vedeți. http://www.imdb.com/title/tt0408306/?ref_=fn_al_tt_1 Ah, și încă unul - The Basketball Diaries cu DiCaprio și Wahlberg pe vremea când erau puștani. Pretty cool. http://www.imdb.com/title/tt0112461/?ref_=nv_sr_1
  8. GeoNinoLino

    Accident usor

    )))). Cu atât mai rău acum, au un porumbel drept animal de casă și alți 136842 pe care-i hrănesc zilnic și care-mi nenorocesc mie mașina. Mă, eu nu știu cum mă fac, dar parcă pe ăia îi văd foarte rar. Sau nu îi bag în seamă, nu-mi rămân întipăriți în minte, nu știu. Mi-au rămas totuși în cap ăia care se chinuie să-mi facă loc chiar dacă mă simt la fel de confortabil și să stau la coadă. Sau ăia care mai schimbă o vorbă cu mine, așa, în prietenie. Sau ăia care mă compătimesc când dau într-o groapă pe care nu o pot evita. Sau chiar ăia care mi-au atras atenția când am greșit (nu am să-l uit niciodată pe un tip cu o mașină de lux care m-a văzut trecând pe roșu la semaforul de lângă Muzeul Țăranului Român, m-a prins la celălalt semafor și mi-a spus „motocicleta asta nu oprește pe roșu, nu? Ai grijă, bine că asta nu era intersecție mare. Asfalt uscat!”) Aia cu 150km/oră era echivalentul conservarilor pentru generalizările noastre cum că toți ar fi proști - la fel de bine și noi suntem considerați laolaltă o gloată de motocicliști sataniști violatori de babe. Și vitezomani, dacă mai intră cuvinte în descriere. Sunt, nu zic că nu, și mulți imbecili, la fel cum probabil a fost și ăsta, dar dacă ei aruncă în tine cu c.ăcat și tu arunci în ei înapoi cu c.ăcat... deja devine un cerc vicios și tembel care oricum nu își are rostul. Îți faci sânge rău dacă tot strângi astfel de sentimente nasoale în tine la adresa anumitor grupuri de oameni. De-asta nu mai pot eu, că nu mă suportă x sau y. În cel mai rău caz, o pot interpreta ca pe o invidie - fie că mă bucur de o pasiune pe când el e forțat de contextul familial să muncească non-stop pentru a o susține, fie că am bani să-mi permit o asemenea pasiune, fie că ajung primul la semafor, etc. Dacă, totuși, o să cadă în extremă și o să ajung să fiu lovit din exact aceste motive răutăcioase de către un nebun ca ăsta, plm, ghinion. Oricum nu ai fi putut educa un asemenea om în niciun fel, cu bătaia probabil l-ai face doar să strângă și mai multă ură mai devreme - măcar să i se suspende carnetul și astfel să nu mai pună în pericol și pe un altul. Puțin mai multă bunătate necondiționată cred c-ar face minuni în țara asta .
  9. GeoNinoLino

    Accident usor

    Gândul că „toți conservarii e bulangii” o să te omoare, mai devreme sau mai târziu, Little Wayne. E ok să presupui că sunt mulți idioți care habar nu au cu ce se mănâncă șofatul unui autovehicul, dar niciodată să generalizezi în întregime. Uiți că enorm de mulți motocicliști sunt și conservari la rândul lor. Și că mulți alții au cel puțin o rudă sau un prieten motociclist și aruncă o privire în plus atunci când aud o turație mai puternică prin jur. Și la fel de îndreptățiți pot fi și conservarii să spună „uite-i mă pe netrebnicii ăștia de motocicliști cum merg prin oraș, slalom cu 150km/oră prin oraș de nici nu-i vezi în oglindă”. Mi se pare deplorabil ca de fiecare dată când se întâmplă un accident, șoferul, indiferent de vină, să fie luat la ****, să fie etichetat drept anti-motociclist și să fie considerat un jeg indiferent de contextul în care s-a produs întâmplarea în primul rând. Ridicăm motocicliștii în slăvi și, din păcate, în R.I.P.-uri, fără a conștientiza de la an la an că și motocicliștii la rândul lor greșesc. Și că greșelile noastre pe motocicletă sunt pedepsite mult mai sever de către viață, karma, Doamne-Doamne, C'thulu sau de către cine mai credeți voi c-ar fi la platane. Aveți cumva impresia că motociclismul e asemenea Martorilor lui Iehova, că și noi la rândul nostru deținem toate răspunsurile?
  10. Eu nu înțeleg de ce nu le downloadați în continuare - calitate bună, subtitrări în orice limbă la discreție, 0 posibilitate de a-ți umple PC-ul de malware și de alte nedorite în urma eternelor pop-up-uri. Și dacă spațiul e problema (că de viteză nu se mai poate plânge nimeni în România), le downloadați de pe externe ca să nu aveți probleme de rație și le ștergeți după vizionare. După Vplay, am încercat și eu un site la un moment dat, posibil 990 - m-am îngrozit de câte clickuri a trebuit să dau să privesc un serial 480p, așa că nu am mai repetat niciodată această experiență. PS: S-a redeschis Vplay, doar că în versiune beta cu puține seriale ȘI, mai nou, filme HD.
  11. Nu cred că lipsa cricului central ar fi problema principală, ci efectiv cum ai repara pana. Poate te inspiri de-aici - /index.php?/topic/190792-cum-se-procedeaza-in-caz-de-pana-de-cauciuc/
  12. Singura problemă pe care o văd eu e că a făcut acest topic cu prea puține informații. Poate nu s-a putut opri sau chiar nu a vrut să oprească. E alegerea lui, nu avem niciun drept de-al judeca. Însă exact cum a spus cineva și mai sus, nu poți să înștiințezi alți colegi motocicliști doar că a fost un accident moto pe o anume stradă și atât - dacă, de exemplu, aici ar apărea un accident cu o motocicletă care „pare” a fi Ninja 250R fără de vreun alt detaliu și fratele meu ar citi acest topic, inevitabil s-ar panica și m-ar suna să vadă dacă sunt eu cel implicat. Dacă nici nu i-aș răspunde la telefon, îți dai seama ce-ar genera lipsa asta de informații. Cu atât mai mult cu cât motocicleta părea a fi un chopper, iar majoritatea avem destui prieteni chopperiști. Însănătoșire grabnică și sper să nu dai de Carpatica drept asigurator al arăbetelui.
  13. Salut, eu știam de documentarul ăsta, pe care de altfel l-am și downloadat, însă înspre rușinea mea încă nu am apucat să-l văd. Pare mișto.
  14. Nu e vorba de certat, ci doar de constientizat ce se poate intampla daca nu esti atent. Nu e nevoie sa devii intrutotul defensiv - de obicei, in ciuda cuvintelor aparent dure sau rautacioase, cei de pe forum, motociclisti la randul lor, incearca sa posteze pareri care pot fi de ajutor pe viitor. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie urmate ca si cum ar fi date de la Dumnezeu, Satana, C'thulu sau mai stiu eu ce entitate. Daca vrei sa le iei in considerare, bine, daca nu, bafta in propriul tau mod. Nimeni nu trebuie sa se justifice in fata nimanui, pana la urma, dar toti ar trebui sa ne ajutam sau sustinem indeaproape la nevoie. Si asta nu se aplica numai in privinta motociclismului Insanatosire grabnica, Herzmann, intotdeauna e placut sa vezi ca cel nefericit de accident poate scrie alaturi de noi, in continuare, pe forum.
  15. Hai mă omule, totuși, înspre final i-a și spus să se ducă la un ORTOPED bun. Plus că nici nu i-a cerut vreun ban
  16. Îți mulțumesc și eu, de mult îmi doream să am o listă de filme despre care să știu ceva înainte să le văd, dar fără spoilere.
  17. Hmm, Invictus? http://i.imgur.com/6ZiGLoB.gif
  18. Erhm, întrerup și eu puțin discuțiile legate de culturism ca să-mi prezint cazul. Am un prieten cu care mergeam la sala din AFI Cotroceni și de luna următoare ar vrea să-i cesioneze cuiva abonamentul pentru că el nu mai vrea să mai meargă (mai are perioadă contractuală încă vreo 5-6 luni, din câte își aduce aminte). Costul abonamentului lunar e 99 lei, foarte ieftin în comparație cu oferta lor actuală, 500 lei în avans pe 3 luni, sau cu a altor săli de prin zonă (am fost o lună la cea de la Academiei și era 150). Dacă nu știți cum arată sala, puteți să veniți și să cereți un antrenament gratuit - le spuneți că plănuiți să vă mutați acolo . PM if interested, pro bono.
  19. Mă bucur să știu că există cineva specializat la care se poate apela în cazul unui accident. Keep up the good work
  20. A văzut cineva Domnişoara Christina, filmul adaptat după cartea lui Eliade? E la cinemateca Union mâine de la 17:30, pentru cei interesaţi. Am să revin cu o părere.
  21. Că tot ați aruncat câteva trailere pe-aici, eu efectiv mor de nerăbdare să văd filmul ăsta, pare genial.
  22. E și mai și. M-a plictisit repede și tare. Am văzut și eu Suspect Zero, cred că știu de ce are o asemenea notă - foarte puțini l-au văzut până la capăt. Dacă nu știam plotul cred că mă pierdea pe la jumătate. În orice caz, și eu cochetez de ceva timp cu ideea asta de Suspect Zero (nu pentru că îmi doresc o asemenea direcție profesională, ci doar încerc să găsesc planul perfect care ar avea succes în era asta a CCTV-ului, interceptărilor, etc) și într-un fel speram să fie mai mult abordat subiectul. Spoiler - Later edit: Acum știu de ce a primit o notă atât de proastă - pentru că este o execuție ratată a unui script GENIAL. Mi-am ocupat ziua prin a citi primul script, cel nemodificat, și e mult mai bun decât ce au făcut în film - http://www.dailyscript.com/scripts/suspect_zero.html . Câteva dintre replicile omise sunt... wow. O'RYAN (CONT'D) Some of my colleagues think I'm fascinated with evil. I think the truth is just the opposite: evil is fascinated with us. What better vehicle could there be for creating havoc in the world - what better instrument - than Man? We're vain, we're stubborn, we're deceitful, we have an imagination that is limitless in its perversions. Of course Evil keeps trying to harness us. Wouldn't you?
×
×
  • Creează nouă...