Jump to content

GeoNinoLino

Membru
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

About GeoNinoLino

 • Rank
  Aici Îmi pun titlul?

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 1. Postare de pe grupul parașutiștilor de la Clinceni (TNT Brothers). Nu cunosc mai multe detalii. Halal accident, sper să fie în regulă amândoi.
 2. Nu era deloc „polizor”, avea o tobă mai de doamne ajută decât stock (se vede inclusiv în poză), nu cred că s-a pus deci problema să nu-l audă sau vadă, EFECTIV l-a durut în pl pe domnul taximetrist care s-a pus perpendicular pe banda 2, moto a intrat în aripa față, el a zburat peste. Din câte am înțeles, accidentul s-a produs în dreptul străzii Anton Pann pe sensul de mers Unirii - Alba Iulia, fix acolo unde toți obosiții întorc precum tirul de pe banda 1 înapoi spre Unirii sau țâșnesc din parcare „pe intervenție” (parcarea din dreapta unde sunt mereu staționate mașini ale firmelor de pază). Însănătoșire grabnică rider-ului și multă m*ie conservelor de hepatită.
 3. Salutare, oameni buni. M-am întâlnit la Salonul Auto-Moto de anul acesta cu un tip din Deva care face genți/side-case-uri pentru moto (îmi spunea el că le poate face inclusiv gen troller, să le dai jos și să le tragi pe roți) și din păcate i-am pierdut numărul de telefon. Aveți idee cum pot da de el, aveți habar cam despre cine e vorba? Mulțumesc.
 4. În sfârșit am găsit unde să-mi spun oful - bă, ce frumos e!! Să-l stăpânești în continuare sănătos .
 5. http://www.motoemotion.ro/filtre-de-ulei-moto/filtre/marca/kawasaki/cilindree/250/model/ninja-250-r/ Diferența de bani nu ar fi așa mare. Tu l-ai recomanda pe cel de 19 lei?
 6. Cam ăsta-i scopul unui forum, Wawessh, să aduni informații. Eu înainte de a-mi începe freneticul studiu, îmi place să-mi petrec ceva timp pe un forum de specialitate discutând despre lucruri, cel puțin în mare. Aș fi vrut să-ți explic tot procesul prin care mi-am cumpărat acum o lună laptop, când după o întrebare de copil tembel pe PCGarage aveam aproape 30 de taburi deschise cu tot felul de informații de la laptopuri până la benchmarkuri de plăci video sau diferența dintre i3 2.4ghz dual core vs i5 dual core 1.8-2.7ghz (care nu e prea mare, btw). Nu e vorba dacă m-am prins sau nu de cum să caut, ci doar că am decis ca înainte de toate să cer ajutorul pe forum. Puteam să mă duc bine mersi pe motolouis și să mă uit la piese sau să trec mâine înainte de muncă prin magazinul din Cotroceni să-i întreb ce și cum, dar eu văd în acest forum o utilitate mult mai mare și mai convenabilă decât în a mă duce direct pe un site/într-un magazin care invariabil ar putea fi „influențați” comercial într-o direcție sau alta (de-asta și folosesc forumurile, pentru că prin variația răspunsurilor poți încropi o părere oarecum obiectivă). Deja mi-au fost recomandate ceva siteuri. Când o să dau de numele concret al unei posibile piese de schimb, cel mai probabil am să-l dau și pe ăsta pe google astfel încât să văd dacă există oameni care au cumpărat așa ceva și dacă da, ce părere au sau eventual cu ce l-ar compara. Așa operez eu. Ah, și caut să savurez mai mult plăcerea de a da la cheie și de a face o treabă bună decât de a schimba cât mai repede uleiul (sau cât mai ieftin). Și oricum la sfârșitul lunii tot o să ajungă la mecanic (căci despre bujii nu știu nimic, plăcuța față trebuie înlocuită, etc), și cu siguranță am să-l rog măcar să arunce o privire dacă am făcut totul corect (deși, să o dăm în fapt, sunt doar 3 filete amărâte și un capac pe care-l scot, torn ulei și pun altul înapoi). Ca să și concluzionez topicul, am găsit acest site http://www.motoemotion.ro ca fiind unul foarte mișto. Am căutat, am comparat, până la urmă filtrul K&N 401 pare a fi cel mai bun, iar ca ulei o să iau două bidoane Motul 300V 15W-50 de 1L (nu neapărat pentru că sunt evreu cu banii, ci doar ca să confirm că am citit manualul și că am aflat că intră fix 1.7 litri). M-ar fi tentat să iau Bel-Ray EXS, căci am tot citit c-ar fi la fel de bun și îmi plac schimbările, dar am să merg pe mână racerilor care tot recomandă Motul. Ah, și o să am grijă să nu-mi prăjesc mâna atunci când o să înceapă să curgă uleiul (nu mi-ați fi spus că o să ardă, diabolicilor).
 7. Salut, apreciez bunele intenții, dar în cazul de față chiar nu e necesară o astfel de intervenție, cred eu. Eu când eram mic depanam calculatoare, nu mașini sau motociclete. Acum mi s-a pus pata să fac și asta. Slavă Domnului, cu tot internetul ăsta, poți fi autodidact chiar cu succes. Trebuie doar voință și multă atenție, lucruri pe care, CRED EU, le stăpânesc pe deplin. Da, 300V parcă-mi sună acum mai familiar. Ah, și-mi dau seama dacă troznesc vreo piesă sau nu. Dacă am să fac asta, nu o să regret bănuțul dat în plus pentru a o repara. Până la urmă încerc să-mi cunosc mai bine jucăria,la fel cum făceam și cu calculatorul când eram mic . Mersi fain, un site de genul căutam ca să pot aplica filtre de căutare (până acum aveam în portofoliu doar siteuri de echipamente).
 8. Știind că trebuie să-mi fac revizia pentru noul sezon, zilele astea m-am ambiționat să cred că o pot face singur (deși băiatul care m-a rezolvat sezoanele trecute este un meseriaș desăvârșit). ...doar că sunt bâtă. Ca ulei, ce mi-a rămas în cap, e Motul 3000; părea cam scump, dar bun.Dacă există alternative, vă rog împărtășiți. Despre filtru, știu doar cum ar trebui să arate (l-am desfăcut pe al meu ca să nu mor prost). Cum caut/unde caut astfel încât să găsesc un filtru asemănător, nou? (valabil și pentru alte piese, în general) Motocicleta în cauză e un Ninja 250R din 2009. PS: Filtrul arată cam așa -
 9. Am fost la Godzilla, mi-a plăcut, recomand.
 10. Ce ieftine sunt, anul trecut erau și cu 220 prin magazine! Modelul ăsta îl am și eu de anul trecut. Au protecții bune, tari, manevrabilitate 100% (mie-mi vin ca și mulate pe mână) , doar când se lasă mai frig, septembrie-octombrie, începi să ai probleme cu ele pentru că sunt destul de aerisite prin găurelele alea.
 11. Salut, de pe forum mi-a rămas în cap acest user cum c-ar avea Ninja 300 - /index.php?/user/72328-contabil/. În caz de nu vede threadul acesta, trimite-i un mesaj întrebându-l dacă-ți poate da mai multe informații despre ea.
 12. Am văzut și eu în weekend filmul Munchen (cu ü), spre rușinea mea nu-l văzusem până acum. E genial. Dacă mai sunt câțiva tăntălăi ca mine, vă recomand să-l vedeți. http://www.imdb.com/title/tt0408306/?ref_=fn_al_tt_1 Ah, și încă unul - The Basketball Diaries cu DiCaprio și Wahlberg pe vremea când erau puștani. Pretty cool. http://www.imdb.com/title/tt0112461/?ref_=nv_sr_1
 13. )))). Cu atât mai rău acum, au un porumbel drept animal de casă și alți 136842 pe care-i hrănesc zilnic și care-mi nenorocesc mie mașina. Mă, eu nu știu cum mă fac, dar parcă pe ăia îi văd foarte rar. Sau nu îi bag în seamă, nu-mi rămân întipăriți în minte, nu știu. Mi-au rămas totuși în cap ăia care se chinuie să-mi facă loc chiar dacă mă simt la fel de confortabil și să stau la coadă. Sau ăia care mai schimbă o vorbă cu mine, așa, în prietenie. Sau ăia care mă compătimesc când dau într-o groapă pe care nu o pot evita. Sau chiar ăia care mi-au atras atenția când am greșit (nu am să-l uit niciodată pe un tip cu o mașină de lux care m-a văzut trecând pe roșu la semaforul de lângă Muzeul Țăranului Român, m-a prins la celălalt semafor și mi-a spus „motocicleta asta nu oprește pe roșu, nu? Ai grijă, bine că asta nu era intersecție mare. Asfalt uscat!”) Aia cu 150km/oră era echivalentul conservarilor pentru generalizările noastre cum că toți ar fi proști - la fel de bine și noi suntem considerați laolaltă o gloată de motocicliști sataniști violatori de babe. Și vitezomani, dacă mai intră cuvinte în descriere. Sunt, nu zic că nu, și mulți imbecili, la fel cum probabil a fost și ăsta, dar dacă ei aruncă în tine cu c.ăcat și tu arunci în ei înapoi cu c.ăcat... deja devine un cerc vicios și tembel care oricum nu își are rostul. Îți faci sânge rău dacă tot strângi astfel de sentimente nasoale în tine la adresa anumitor grupuri de oameni. De-asta nu mai pot eu, că nu mă suportă x sau y. În cel mai rău caz, o pot interpreta ca pe o invidie - fie că mă bucur de o pasiune pe când el e forțat de contextul familial să muncească non-stop pentru a o susține, fie că am bani să-mi permit o asemenea pasiune, fie că ajung primul la semafor, etc. Dacă, totuși, o să cadă în extremă și o să ajung să fiu lovit din exact aceste motive răutăcioase de către un nebun ca ăsta, plm, ghinion. Oricum nu ai fi putut educa un asemenea om în niciun fel, cu bătaia probabil l-ai face doar să strângă și mai multă ură mai devreme - măcar să i se suspende carnetul și astfel să nu mai pună în pericol și pe un altul. Puțin mai multă bunătate necondiționată cred c-ar face minuni în țara asta .
 14. Gândul că „toți conservarii e bulangii” o să te omoare, mai devreme sau mai târziu, Little Wayne. E ok să presupui că sunt mulți idioți care habar nu au cu ce se mănâncă șofatul unui autovehicul, dar niciodată să generalizezi în întregime. Uiți că enorm de mulți motocicliști sunt și conservari la rândul lor. Și că mulți alții au cel puțin o rudă sau un prieten motociclist și aruncă o privire în plus atunci când aud o turație mai puternică prin jur. Și la fel de îndreptățiți pot fi și conservarii să spună „uite-i mă pe netrebnicii ăștia de motocicliști cum merg prin oraș, slalom cu 150km/oră prin oraș de nici nu-i vezi în oglindă”. Mi se pare deplorabil ca de fiecare dată când se întâmplă un accident, șoferul, indiferent de vină, să fie luat la ****, să fie etichetat drept anti-motociclist și să fie considerat un jeg indiferent de contextul în care s-a produs întâmplarea în primul rând. Ridicăm motocicliștii în slăvi și, din păcate, în R.I.P.-uri, fără a conștientiza de la an la an că și motocicliștii la rândul lor greșesc. Și că greșelile noastre pe motocicletă sunt pedepsite mult mai sever de către viață, karma, Doamne-Doamne, C'thulu sau de către cine mai credeți voi c-ar fi la platane. Aveți cumva impresia că motociclismul e asemenea Martorilor lui Iehova, că și noi la rândul nostru deținem toate răspunsurile?
 15. Eu nu înțeleg de ce nu le downloadați în continuare - calitate bună, subtitrări în orice limbă la discreție, 0 posibilitate de a-ți umple PC-ul de malware și de alte nedorite în urma eternelor pop-up-uri. Și dacă spațiul e problema (că de viteză nu se mai poate plânge nimeni în România), le downloadați de pe externe ca să nu aveți probleme de rație și le ștergeți după vizionare. După Vplay, am încercat și eu un site la un moment dat, posibil 990 - m-am îngrozit de câte clickuri a trebuit să dau să privesc un serial 480p, așa că nu am mai repetat niciodată această experiență. PS: S-a redeschis Vplay, doar că în versiune beta cu puține seriale ȘI, mai nou, filme HD.
×
×
 • Create New...