adrian1000cc Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Primo - Felicitari! Secundo - Si pe mine ma intereseaza detalii suport moto / velo. Carligele mele tin apasare pe la 100 + kg, dar suportul Thule 3 bicle nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Acum 3 ore, pretorian a spus: Am reușit în sfârșit să cumpăr o Innova ... sa ai noroc de ea! Acum 3 ore, pretorian a spus: ..... tobă sport ..... numa' sa nu te auda Horia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Acum 2 ore, bursyllac a spus: Salut. Usor offtopic: Ai pus-o pe un suport de biciclete sau e suport special pentru motociclete? Daca e pentru motociclete poti sa dai ceva detalii? De unde, model, greutate maxima, etc. Multumesc Este suport special pentru motociclete, model lineppe slideport de capacitate mare ,170 kg , culisabil pentru a putea deschide ușile din spate. Este model dedicat pe marca de mașină (dubă) și costă 11100 lei, îl găsești pe Camoshop.ro Acum 4 minute, apriliacluj a spus: sa ai noroc de ea! numa' sa nu te auda Horia Acum 1 minut, pretorian a spus: Este suport special pentru motociclete, model lineppe slideport de capacitate mare ,170 kg , culisabil pentru a putea deschide ușile din spate. Este model dedicat pe marca de mașină (dubă) și costă 11100 lei, îl găsești pe Camoshop.ro Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Acum 8 ore, pretorian a spus: Salutare băieți, Am reușit în sfârșit să cumpăr o Innova ... pfff de când mă chinui să-l conving pe fostul proprietar . A fost achiziționată de nouă din Grecia și utilizată doar de el. Îl știu pe om și motoreta de când a luat-o, 2013, 5800km tobă sport și arată de zici că-i nouă. ha ha. ce mica e lumea. SI eu care vroiam s-o cumpar eu! Bravo, sa te bucuri de ea! Recumosc. dupa ce am pierdut-o (adica a luat-o Cip) - am cumparat un Cub . Vad ca ai luat si suportul..mda. acum trebuie sa caut altul sa l pun pe caravan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Acum 18 minute, foxbat a spus: ha ha. ce mica e lumea. SI eu care vroiam s-o cumpar eu! Bravo, sa te bucuri de ea! Recumosc. dupa ce am pierdut-o (adica a luat-o Cip) - am cumparat un Cub . Vad ca ai luat si suportul..mda. acum trebuie sa caut altul sa l pun pe caravan. Haha chiar că e mică lumea, dacă-i știi de când îl frec la melodie pe Cip.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 Cip Cip, care? Pana? Cu Hayabusa? Atunci chiar ca e mica lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 12 Share Postat Februarie 12 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: Cip Cip, care? Pana? Cu Hayabusa? Atunci chiar ca e mica lumea dap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Hahahaha, small world Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 chiar prea mica :))) Acum 15 ore, Kristian K a spus: Deci asa?Voiai Innova si ma aburesti cu Van Vanul... Mno,bine dara. Vroiam innova- dar mi-a suflat-o cip acum o vreme, Dupa care am luat Super Cub-ul. Si apoi am vazut VAnVan-ul tau. restul ..e pe topic. Deci nu te aburesc deloc. Ca sa mai dezmortim - hai sa facem schimb si vinzi tu Cub-ul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Februarie 21 Share Postat Februarie 21 Așa arată frumusețea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate