Vizitator Gulea Alexandru Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 am r6 an 2000 exact aceasi chestie sunt la ele al meu fata de al tau difera doar cosita in rest la fel iar problema cu treapta a 2 este din cutia de viteze ! este boala lor a 2 !!! din pacate si eu trebuie sa o rezolv. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 (editat) Boala celor chinuite este treapta 1 si/sau 2...Am avut motor cu 68mii, schimbat doar lantul de distributie, si mergea ata, precis o sa implineasca 99999km lejer. Iar cu pinionul de 2, problema e ca pana nu desfaci motorul ca sa scoti trenul de pinioane nu stii ce e acolo...poate sa fie pinion, furca, selector, etc,etc.La fiecare din ele ai sanse sa scapi cu reparatie , nu neaparat inlocuire... Si cine are cutie de vanzare, precis nu o descompleteaza ca sa iti dea DOAR pinionul de 2...deci vei lua toata cutia... Succesuri ! Editat Iunie 5, 2013 de cry_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Septembrie 14, 2015 Share Postat Septembrie 14, 2015 Salut. Cine ma poate ajuta și pe mine cu numărul de telefon al lui Stan mecanicul va rog. Am înțeles ca ar avea servisul moto undeva pe la piața trapezului. Mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate