Roni Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Salutare, Pe un honda VTR 1000 F, 2 tobe goale care suna un pic prea tare pentru preferintele mele si, pe langa zgomotul gros de V2, se aude si un mic zdranganit, ca si cum sunetul ar fi putin "spart". Cautand pe net am tot gasit cum se fabrica evacuarile custom etc insa nu m-am lamurit ce material pot folosi pentru a umple golul dintre tubul central (cel gaurit) si "coaja" tobei. M-am gandit ca, daca voi umple acel gol, voi "lua din inaltele" sunetului, iar zgomotul final va fi unul mai gros si mai jos ca intensitate; vreau sa-i scot inaltele si sa-i las doar bass-ul Orice sfat de la cine s-a mai preocupat de asa ceva e binevenit. Am atasat si o imagine pentru a ma face mai usor inteles, denumirile nu sunt tocmai cele profesionale Toate bune, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 (editat) Gasesti materialele de care ai nevoie la Louis (si probabil si la alte magazine moto, dar acolo stiam 100% ca iti gasesc produsul + link): http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10027021&lang=en http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10027038&lang=en Editat Februarie 18, 2013 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 Vata fonoabsorbanta, gasesti si aici: http://www.performance-shop.ro/accesorii-si-fittinguri/2172-folie-vata-de-sticla-pentru-evacuare-sport.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 18, 2013 Autor Share Postat Februarie 18, 2013 va multumesc pentru informatii, cred ca sunt pe deplin lamurit. Numai bine si asfalt uscat, Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Nu se poate folosi si vată de sticlă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 19, 2013 Autor Share Postat Februarie 19, 2013 ma gandisem si la varianta asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 sau, culmea, poti sa-ti cumperi o motocicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 19, 2013 Autor Share Postat Februarie 19, 2013 sau, culmea, poti sa-ti cumperi o motocicleta! daca inca mai calaream IJ-ul mai spuneam, da' cu VTR-u' care-i baiu'?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 ei, ai timp sa descoperi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 22, 2013 Autor Share Postat Februarie 22, 2013 la Honde stiu ca au o "boala" cu releu' de incarcare si, la unele modele, cu zgomote dubioase pe la oala de abreaj; e ceva ce-mi scapa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Februarie 22, 2013 Share Postat Februarie 22, 2013 daca ai VTR 1000F eu ti-as recomanda sa schimbi intinzatoarele cu unele manuale.....au prostul obicei sa cedeze la cilindrul din fata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Februarie 22, 2013 Autor Share Postat Februarie 22, 2013 daca ai VTR 1000F eu ti-as recomanda sa schimbi intinzatoarele cu unele manuale.....au prostul obicei sa cedeze la cilindrul din fata.... m-am gandit si la asta, citind pe aici pe forum tot mai multi recomandau cele manuale. s-a notat mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iunie 20, 2013 Autor Share Postat Iunie 20, 2013 legat de antifonarea tobelor: le-am captusit pe interior cu vata bazaltica (din aceea pt constructii care rezista la temperaturi inalte. Desi nu a fost nevoie decat de mici fasii destul de subtiri, tobele suna acum beton, sunet gros si puternic, relantiul nemodificat si consumul acelasi. In caz ca mai vor si altii sa incerce dintr-ale homemade noroc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate