easy rider Postat Noiembrie 12, 2006 Share Postat Noiembrie 12, 2006 salut am o problema la jawa 350 mi s-a topit releul de incarcare sau cum i se zice . o cutie micuta neagra pe partea dreapta sub saua. oare se poate gasi una noua??? sau se poate remedia problema si altfel?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 salut am o problema la jawa 350 mi s-a topit releul de incarcare sau cum i se zice . o cutie micuta neagra pe partea dreapta sub saua. oare se poate gasi una noua??? sau se poate remedia problema si altfel?? Poate ca ar fi util sa dai si tu cateva detalii Din ce an e Jawa, daca e pe 6V sau 12V, ca nu e acelasi lucru Si daca s-a topit releul de incarcare ar trebui sa depistezi cauza INAINTE se a schimba releul Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 13, 2006 Share Postat Noiembrie 13, 2006 daca era o cutiuta neagra din plastic sub sa, cred ca e pe 12 V (cele pe 6 adeau un conjunctor disjunctor... aka cutiuta argintie sub cutia laterala din dreapta) poti inlocui cu o cutiuta neagra micuta de dacia 1310 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 La Jawa TS350 merge de Dacie, k e pe alternator, il iei cu 10ron din targ dar sa-ti iei din acela mecanic, k sunt cele mai bune si n-au moarte (asta bine-nteles dc nu ai alte probleme grave la alternator ) 0723.518.548- te ajut cu orice chestie tehnica pentru jawa (mai putin piese, k am avut grija de a mea , sa nu aiba nevoie de asa ceva ) de la mecanica la electrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 merge de dacia. eu il am de 3 ani si nu-mi face probleme. e un releu electronic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate