rzvnb Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Salut , am un vitezometru digital de la un prieten cromat , marca nu stiu ca nu scrie nimic pe el dar as vrea sa stiu cum il pot desface pt ca are aburit ecranul si putin miscat ceva la el si pe ce motocicleta il pot monta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Prietenu' e cromat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzvnb Postat Februarie 23, 2013 Autor Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) ) in fine cromat sau altceva ... buna observatie ! Editat Februarie 23, 2013 de rzvnb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Prietenu' e cromat? like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 pare capsat, nu cred ca se poate desface. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzvnb Postat Februarie 23, 2013 Autor Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) pare capsat, nu cred ca se poate desface. am gasit ceva util, dar nu cred ca are cineva asa ceva prin Cluj http://saabjournal.blogspot.ro/2010/09/blog-post.html Editat Februarie 23, 2013 de rzvnb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) Se poate desface, am vazut desfacut un kilometraj capsulat: 1. bagi surubelnita, il indoi, arata ca dracu dupa. 2. dremmel: tai frumos, dupa bagi un pic de silicon si o sa arate mai normal. Eventual vopsesti paharul in negru si folosesti silicon negru, nu va batea la ochi asa tare. PS: 3. varianta de mai sus, care mie imi pare cea mai ok. nu am mai vazut pana acum. Editat Februarie 23, 2013 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzvnb Postat Februarie 23, 2013 Autor Share Postat Februarie 23, 2013 Se poate desface, am vazut desfacut un kilometraj capsulat: 1. bagi surubelnita, il indoi, arata ca dracu dupa. 2. dremmel: tai frumos, dupa bagi un pic de silicon si o sa arate mai normal. Eventual vopsesti paharul in negru si folosesti silicon negru, nu va batea la ochi asa tare. PS: 3. varianta de mai sus, care mie imi pare cea mai ok. nu am mai vazut pana acum. ok am sa incerc , dar orcum nu cred ca am cum sa il pun la drz-ul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate