Crazy Angel Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Mentionez ca pe fata vreau sa ramana cele originale, fiind incastrate in carena (Transalp 1999). Pot sa am pe fata bec si in spate led si totusi sa clipeasca normal? Sau nu se poate? Da, se poate. Cumperi un releu de semnalizare pt LED cu 2 "iesiri" sau rezistenta...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Pe firul cu semnalizarea pe led pui o rezistenta . Simplu nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Da, se poate. Cumperi un releu de semnalizare pt LED cu 2 "iesiri" sau rezistenta...... releele de pe louis de exemplu pentru leduri simt automat incarcarea. merg si pe led si pe bec si pe combinatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Cea mai simpla metoda este montarea de releu electronic si problema este rezolvata fara rezistente si improvizatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Multumesc pentru raspunsuri. Deci ziceti ca un releu de pe louis ar fi ok pentru bec pe fata si led pe spate? Imi puteti da un link? Caut si eu acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate