Bebiku Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Un service in Constanta? Fara MyMoto si HobyMoto. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 din aprilie deschid eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Ai gasit locatie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 da, una foarte smechera chiar! dar totul va fi dezvaluit la momentul oportun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 Eu am nevoie acum joi-vineri....pana in aprilie......ma duc la bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naiki Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Service de la yamaha...(langa fabrica de paine, la capat de pod de butelii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) Bebiku - daca nu te supara ca intreb si ai si chef sa raspunzi ... e vre'o problema anume cu service'urile alea 2 despre care ai amintit mai sus ? Editat Martie 5, 2013 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 (editat) La MyMoto am avut ceva probleme anul trecut. La Hobby nu am fost doar am vazut pe net ceva pareri nu prea bune Editat Martie 5, 2013 de Bebiku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) Mah .. lumea vb multe si nu stii niciodata ce e cu adevarat in spatele vorbelor. Uite spre ex .. eu unul la MyMoto n'am avut nici o problema din contra am ramas impresionat de cateva chestii . Alt exemplu, la yamaha mie mi'au scapat motorul in service ...si s'a futut maneta de ambreiaj deci as putea sa spun .. bai nu te duce acolo ca's de cacao. Iar la Hobby ... eu unul merg de mult chiar daca am auzit si eu aceleasi porcarii ... dar iarasi zic, experienta mea cu ei e foarte ok . Deci sfatul meu e sa te duci la fiecare si sa vezi cu ochii tai ce si cum... Editat Martie 5, 2013 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Naiki Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Eu sugerez cu tarie, dute la yamaha!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate