Bebiku Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 In seara asta am facut un drum pe autostrada A2 si surpriza... Faza scurta mi se stinge. Daca dau flash imi merge iar faza scurta doar 10-20 secunde Faza lunga merge fara probleme Sa fie un contact imperfect sau prostia aia de cutie unde face schimbul de faza?. H4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 trimite un mesaj catre l.u.v e tatic in xenoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 7, 2013 Admin Share Postat Martie 7, 2013 Poate fi becul sau releul de schimbare a fazelor. Insa in Pakistan este putin probabil sa te ajute cineva:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Martie 7, 2013 Autor Share Postat Martie 7, 2013 Ultima oara stiu ca am facut proba la un karcher(spalator cu presiune) pe motocicleta. Sa fie asa prost izolat acel releu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 de la cine ai cumparat xenoanele? te rog PM. MULTUMESC! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate