MetalMan Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Asa cum scrie si in titlu cumpar piese de Piaggio Skipper 150 , 4 timpi. Acelea fiind: stator + volanta+ cdi . Din cate am inteles scuteru are sistem cu cheie cip ceea ce inseamna ca doresc si cheia si contactu de la cdi + butucul de la sezut+ butucu de la carena ce acopera bateria (dintre picioare) , ca sa nu am 2 chei , dar daca nu aveti butucurile de la sezut si de la baterie nu este nici o problema , dar contactu ,cheia si cdi-u sa fie de pe acelasi motor neaparat. Multumesc mult si astept ofertele voastre la un pret decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionuttsg Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 (editat) bogdan 0726501890 suna.l , e un prieten. te poate ajuta cu cateva din piesele mentionate mai sus Editat Martie 8, 2013 de ionuttsg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Am piaggio skipper 150cc 4t dar nu are contact cu cip, este model 2001. Te pot ajuta cu stator + volanta+ cdi. ro_3x id-ul meu sau numarul: 0758503642. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MetalMan Postat Martie 26, 2013 Autor Share Postat Martie 26, 2013 @Ionel_ te-am bagat in lista de messenger. Si eu am model 2000 , si mi s-a spus ca are sistem cu cip si atunci cand schimb cdi-ul trebuie sa inlocuiesc si contactu apartinand cdi-ului. Anuntul nu mai este valabil , se poate sterge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate