Taz Asg Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 tija ajungea bine. daca nu ajungea aveai caraiala tot timpul. dar, datorita faptului ca nu intra in angrenajul de la turometru 100% e posibil sa fi fost una din cauze. de obicei minunea aia de insertie ( cablu ) daca nu prinde bine in angrenaj se comporta ca si cum ai avea spira rupta. respectiv acul de la turometru oscileaza. asa face si la kilometrajul mecanic in momentul in care cablul e pe duca. ori la tine in clip nu erau oscilatii bine ca merge. pune mana si comanda-ti un cablu rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danysenda Postat Martie 11, 2013 Autor Share Postat Martie 11, 2013 si oscileaza...nu tare,dar o face si banuiesc ca din cauza tijei care ii cam uzata la capat,adica e cam rotunjita,cablul nu poate fi scump si ma gandesc sa il schimb ,sa stiu ca am facut o treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 si oscileaza...nu tare,dar o face si banuiesc ca din cauza tijei care ii cam uzata la capat,adica e cam rotunjita,cablul nu poate fi scump si ma gandesc sa il schimb ,sa stiu ca am facut o treaba. daca oscileaza nu mai sta pe ganduri nu da banii ca dementu' ia cablu la turometru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 exact sunetul asta il aveam si eu la un XT 600 K din 92, dar nu de la turometru, ci de la vitezometru. Principiul de functionare e la fel la amandoua (si turometru si vitezometru sunt tot pe cablu). Daca vedeam topicul mai din timp iti spuneam...la mine a fost ciudat la inceput pentru ca in mers nu poti fi f atent la toate sunetele mobrei ca te mai uiti din cand in cand si pe unde mergi si la cine iti mai sare in fata ca sa fii pe faza sa nu injuri cu intarziere...si prima data cand o inceput sa-mi "cante" m-am speriat putin ca m-am gandit ca o ramas fara ulei sau naiba stie... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate