LucianFlorin Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) Va salut! Am nevoie urgent de un piston de mobra 50 si segmenti sau macar pistonul. Daca ma poate ajuta cineva as fi foarte recunoscator. Daca cineva din Bucuresti are asa ceva si vrea sa il vanda ma poate contacta la 0760268574, va multumesc. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute daca este nevoie dar nu stiu unde sa postez pentru ca sunt nou pe forum. Mii de scuze Editat Martie 9, 2013 de LucianFlorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 (editat) Te pot ajuta cu un orice piesa de la motor, de mobra care te intereseaza! Am pe cineva la Bv care vinde piese noi, originale de mobra! De la simeringuri la motoare complete! Editat Martie 9, 2013 de spitfiredragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panda Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Poti sa pui un numar de telefon? Am vazut intrebarea si parca ma bate si pe mine gandul sa-i mai dau o pedala. Si eu tot de piston, segmenti si o platina as avea nevoie. Mai ales ca am drum pe la Brasov pe 23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spitfiredragos Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 In Brasov, str Carpati nr. 60 La fosta fabrica Metron (poarta 2 paca) este un chiosculetz cu tot felul de piese. tel. 0744306504 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Am de vanzare piston mobra + segmenti +colivie bosch + bolt si sigurante , foto si pret aici : http://imgur.com/a/Is8rm#3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 uite aici, pe bikeshop Vand piston NOU Mobra Carpati cu segmenti si bolt la 40 de lei, 0731004207, oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Sau piston Honda Dio la 35 lei. cu bolt,segmenti, sigurante . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate