MTM Moto Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 http://www.marso.ro/produse/anvelope-motociclete/anvelope-pentru-motociclete/mitas/mitas-110-100-18-64m-e05-tt-iomotociclete/ pret prea mic? ceva nu miroase a ok aici.... Cunoaste cineva ceva despre ei? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 salut, nu e nicio "buba" cel mai probabil ... eu si un prieten cumparam de la ei, in general, anvelope pentru utilitare (niste dubite) si nu de putine ori anvelope pentru autoturisme. la un moment dat, in 2012, am cumparat si eu 2 anvelope nokian de iarna cu pretul de 330 lei ambele ... pretul mic venea de la faptul ca erau ultimele, una fiind in depozitul din bucuresti iar cealalta undeva prin mures parca, iar DOT-ul era de 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 14, 2013 Autor Share Postat Martie 14, 2013 salut, nu e nicio "buba" cel mai probabil ... eu si un prieten cumparam de la ei, in general, anvelope pentru utilitare (niste dubite) si nu de putine ori anvelope pentru autoturisme. la un moment dat, in 2012, am cumparat si eu 2 anvelope nokian de iarna cu pretul de 330 lei ambele ... pretul mic venea de la faptul ca erau ultimele, una fiind in depozitul din bucuresti iar cealalta undeva prin mures parca, iar DOT-ul era de 2010. am inteles.Dar ai fost multumit de raportul calitate/cost? am dat comanda.....presupun ca sunt noi:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
attici89 Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 Mitas este chiar foarte OK in anvelope industriale si agricole, nu am stiut ca se ocupa si de altceva. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 (editat) Mitas este chiar foarte OK in anvelope industriale si agricole, nu am stiut ca se ocupa si de altceva. Bafta!Curios ce primesc la banii estia )Va tin la curent.Daca is ok...cu siguranta 'or sa se faca ceva comenzi de aici de pe forum Pe alte site-uri acelasi model sub 300 lei nu l-am gasit 32 user(s) are reading this topic ha-ha-ha Gata.S-a gasit buba,cica are dot 2005.Dar a fost tinuta in depozit.Apai la banii estia cred ca merita. Editat Martie 14, 2013 de adyfikus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 (editat) 157 de roni ??? damn...as vrea si eu un cauciuc la banii astia dar se pare ca dimensiunile mele nu le au Pretul este prea mic...trebuie sa fie ceva aici ori DOT f vechi, ori lichidare stoc din cauza modelului care nu se mai fabrica sau nu se vinde, nu vreau sa ma gandesc la altceva. Chiar sunt curios ce o sa primesti Editat Martie 15, 2013 de AlinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 157 de roni ??? damn...as vrea si eu un cauciuc la banii astia dar se pare ca dimensiunile mele nu le au Pretul este prea mic...trebuie sa fie ceva aici ori DOT f vechi, ori lichidare stoc din cauza modelului care nu se mai fabrica sau nu se vinde, nu vreau sa ma gandesc la altceva. Chiar sunt curios ce o sa primesti Gata.S-a gasit buba,cica are dot 2005.Dar a fost tinuta in depozit.Apai la banii estia cred ca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Gata.S-a gasit buba,cica are dot 2005.Dar a fost tinuta in depozit.Apai la banii estia cred ca merita. 2005..e prea vechi, cauciucul s a intarit. Te ai gandit ca la banii astia iti cumperi o bucata de plastic ? Crezi ca se merita avand in vedere riscul imens de accident ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 2005..e prea vechi, cauciucul s a intarit. Te ai gandit ca la banii astia iti cumperi o bucata de plastic ? Crezi ca se merita avand in vedere riscul imens de accident ?i de cross.are aderenta necesara.Daca a fost tinuta in depozit,temperatura constanta,fara soare si umezelea.Nu are nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Dupa 8 ani poate sa fie tinuta si in pernite cu puff ca tot e ca o bucata de tabla guma aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 15, 2013 Autor Share Postat Martie 15, 2013 Dupa 8 ani poate sa fie tinuta si in pernite cu puff ca tot e ca o bucata de tabla guma aia.pentru cross si dealuri i numa buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmikel Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 E numa buna daca reusesti sa pui plasticu' pe roata. Sa vezi chinuiala, leviere si jante strambate. Am luat si eu asa ceva , tot Mitas, tot pe la 1.5 mil si mi-am blestemat zilele, plastic curat ... crampoanele nu se flexeaza , se rup. Pretul e jumate insa guma te tine un sfert , asta daca nu se rupe in doua direct cand o pui pe roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Martie 22, 2013 Autor Share Postat Martie 22, 2013 E numa buna daca reusesti sa pui plasticu' pe roata. Sa vezi chinuiala, leviere si jante strambate. Am luat si eu asa ceva , tot Mitas, tot pe la 1.5 mil si mi-am blestemat zilele, plastic curat ... crampoanele nu se flexeaza , se rup. Pretul e jumate insa guma te tine un sfert , asta daca nu se rupe in doua direct cand o pui pe roata. am primit guma.Nu e intarita,si l-au montat ok cei de la vulcanizare.Depinde mult si de conditiile in care a fost pastrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate