M!rra Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 O tura din 2012 Vatra Dornei -ziua de sambata , concurs la vatra dornei -ziua duminica, muntii calimani ...cariera de sulf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vAli. Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Buna treaba! Ma bucur ca ai pus in asa fel video sa il putem vedea si prin Germania( mereu nu ma lasa sa vad ce puneai, din cauza la nu stiu ce drepturi de autor). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Martie 24, 2013 Autor Share Postat Martie 24, 2013 (editat) pai primul clip inca are restrictie pe germania.... nu prea am cei face cand e vb de drepturi de autor pt anumite melodii. dar am upload-at primu clip care are restrictii ... ... sa il poata viziona toti. http://www.metacafe.com/watch/10144631/enduro_vatra_dornei_concurs_2012/ Editat Martie 24, 2013 de M!rra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate