Vizitator TazzY Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Pana in iunie vine si la mine.. QwcdQUDVAfM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Pana in iunie vine si la mine.. QwcdQUDVAfM Ce faci ma? Treci pe ss cand ma apuc eu de enduro?! Sa-ti stea in gat! E buna treaba cu gear indicaterul ala. Daca imi iau si eu cer sa-mi puna o cutie ca la dnepra cu marsarier ca sa ma descurc mai usor la manevre in panta... sa-mi apara acolo "R" si sa se aprinda un bec alb in spate, pe codita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HIM Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 Pana in iunie vine si la mine.. QwcdQUDVAfM SALUT,ti-a venit motorul? Am deschis si eu un topic despre modelul asta si ma intereseaza parereaunui posesor in primul rand... Imi poti da detalii te rog ,cum ti de pare cum se comporta.. /index.php?showtopic=138893 --- Mesaj completat în 27 Sep 2007 16:28 ------------- SALUT,ti-a venit motorul? Am deschis si eu un topic despre modelul asta si ma intereseaza parereaunui posesor in primul rand... Imi poti da detalii te rog ,cum ti de pare cum se comporta.. /index.php?showtopic=138893 alte poze: --- Mesaj completat în 27 Sep 2007 16:30 ------------- SALUT,ti-a venit motorul? Am deschis si eu un topic despre modelul asta si ma intereseaza parereaunui posesor in primul rand... Imi poti da detalii te rog ,cum ti de pare cum se comporta.. /index.php?showtopic=138893 alte poze: --- Mesaj completat în 27 Sep 2007 16:32 ------------- SALUT,ti-a venit motorul? Am deschis si eu un topic despre modelul asta si ma intereseaza parereaunui posesor in primul rand... Imi poti da detalii te rog ,cum ti de pare cum se comporta.. /index.php?showtopic=138893 <small>--- Mesaj completat în 27 Sep 2007 16:28 -------------</small><br/> alte poze: <small>--- Mesaj completat în 27 Sep 2007 16:30 -------------</small><br/> alte poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 de sus seamana leit cu o furnica verde: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Septembrie 27, 2007 Share Postat Septembrie 27, 2007 pe portocaliu arata ca o p..da. cel mai frumos e ala pe negru, are si stil si e agresiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate