munetanugeorgian Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Salutare are cineva chef sa iasa azi la o plimbare in vecinatatea bucurestuliului 50,60 de km eventual pana la Dunare,plecarea de pe Soseaua Pantelimon Piata Delfinului la Mc Donalds. 11:30 - 12:00. 0723507982 georgian astept un semn daca vrea cineva sa iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 salut, haideti sa bem o cafea la sinaia am chef de un munte scurt ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mehrdad Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 salutare dece nu organizati evinmentele asta din timp! eu nu am stiut si am begat o tura la sinaia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 s-a deschis alt topic cu plecarea duminica .... 14 04 ... poate puteti veni ... numai bine s-a deschis alt topic cu plecarea duminica .... 14 04 ... poate puteti veni ... numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate