Jump to content

mehrdad

Membru
 • Posts

  128
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mehrdad

 1. poti sa sun si pe el sa intreb! dar intresazete si tu cat costa chitul! » Post actualizat in 17 Oct 2016 08:05 Chitul de lanti pentru suzuki gsr este la 480 lei did daca te intresaze! Si 70 lei manopera!
 2. eu sunt foarte multumit de acest razvan! mi a rezolvat problemele de fie care data ,de cate ori am fost la el! poate nu ia placut de fata ta!
 3. salutare! stie cineva de un mecanic care sa baga pentru aprilia pegaso din 97 din bucuresti? merci anticipat!
 4. AVETI MARE GRIJA DE LA FIRMA SERMOTO.RO DIN CLUJI am cumparat o mobra de acolo plin de probleme! omu mi azis ca e in stare foarte buna! si de unde! am schimbat o gramadade piese si consomabile! !asa k parera mea pana nu vedeti mobra respectiva nu dati bani pe ia!!!!
 5. Hai k tot eu sunt am vb acuma pe face book!
 6. Salut cer scuze pentru acest topic ! Caut si eu pentru o aprilia pegasuo din 97 butonul de la far,ca o am rubta! Si aprind faru cu un bolt ! Merci anticipat !
 7. salut in sfarsit am dat de cap dece nu pornea electroventilatoru! am incalzit mobra si ajuns la 90 de grade am batut putin in electrventilator si a iesti fum din ia! ) daca stie cineva de unde pot sa iau unu la mana a doua asi fi recunoscator multumesc mult!
 8. merci mult pe clip am inteles acuma trb batut boltu! dar cu ventilatoru aprilia nu mai are sigurante pe undeva afara de ala 3 de sub sha? ca totusi ma gandesc sa mauit si la sigurante! ori cum merci mult de informatie !
 9. » Post actualizat in 26 Dec 2015 13:31 salut! scuze ca postezi aici,am si eu cateva intrebare daca puteti sa ma ajutati? am incercat sa schimb si eu la un pegasus din 97 placutele de frana fata dar ca am desfacut tot etireru cu inbus de 8 si in partea de jos are un bolti care al tine placutele in ia si sa invarta dar nustiu cum sa le dau jos plautele? si a doua ar fi ca am incalzit motoru sa verfic daca electroventilatoru porneste si a ajuns tempratura la 90 ,95 de grade si nu a pornit si am scos firele de la sonda termocupla dupa radiator si am fact contact intre ele cu contactu pus si iar nu apornit nustiu acum daca sunt din siguranta sau alt ceva? si mentionez ca nu sunt raman si nustiu romana foarte bine! multumesc anticipat!
 10. salut, caut si eu un suport pt camera mea si nu gasesc pe nicaieri poate se ma ajute cineva merci mult!
 11. salutare stie careva de unde sau cum pot sa fac rost de un pinion de roata spate de un cbr 900 rr? ms anticipat!
 12. salut nu dar cred ca o sa optez pentru un cauciuc pe 16 ca ma costa mai ieftin! )
 13. pei sa imi lasi si mie nr tau sau ti las pe al meu si vb 0730845595
 14. merci de informatia! ca nu mai ebun cauciucu din fata si ma gandam saiau ceva cu janta cu tot!
 15. salutare stie careva daca sa potriveste roata de cbr f3 cu cbr 900 rr sc 28? ca 900 rr are dimensiunea pe 16! merci anticipat!
 16. man sa simte si la mersu la mobra parca nu trage asa grav cand merge rece! asa cand in final cu statul mult la semafor sa incalzeste si sa vede ca trage bine si urca si acu la bord! ori cum merci mult!
 17. da la mine a fost la 87 si asta care am pus tot la 87 deschide!
 18. la tine e bine,dar al meu afara nici nu vrau sa ma gendesc ca dupa 30 de km zici k acum am pornit mobra
 19. eu am schimbat si termostaul si am si probat la aragaz si dupa ce a fiert apa sa deschis deci la 100 de grade si l am pus deci nu stiu ce sa fac ca ma dispera,ca alt fel nu deschidam da dragu de a lesa un topic pe sait! ) Intruder LC250 asta am aflat si eu de circuit dar ce sugestie imi dai acuma sa fac?
 20. acuma am lipit in fata la raditor banda de izolatie de aluminium ca pe vremurile lu i ceasca cand puneau carton in fata la radiator )) si sa redica acu la prima linie de la indicatoru meu ca nu e digital.cred ca are cam 50 de grade!
 21. pei ffrate sa simte si la radiator si la motor ca e rece,cand sa incalzeste si ajunge acu sus merge electruventilatoarele dar la mine toate vara a mers de cateva ori si cand ploua normal arunca apa pe radiator si vara merge rece.asta pe drum lung.si afara de asta ved pe acu de la apa ca nu sa ridica!
 22. cu motoru rece parca nu perea merge ) dar cand sa incalzeste cu stat mult pe loc cam peste unsfret de ora dabea ajunge tempratura la 50 de grade!
×
×
 • Create New...