pytmarius Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 Va salut din nou. As vrea sa imi shimb becurile din bord la suzuki gsx 750 f din 91 cu bec cu led si nu stiu unde sa gasesc. sunt de 12v 3w. As dori un sfat unde as putea gasi. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lukman Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Salut....daca sunt becuri de pozitie de masina gasesti mai peste tot. La targuri sau magazine de piese auto. Eu la Thundercat-ul meu, becuri din alea am la bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytmarius Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 ok. mersi becurile sunt ceva de genul cu soclu ca becurile w5w doar ca de dimensiune mai mica un pic si nu gasesc bec normal dar de cum cu led. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate