Sari la conținut

Lukman

Membru
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Lukman

  1. Salut! Ce parere aveti de 'doamna'? Import Germania, este neinmatriculata, 25.000km, an 2008, pret 4700€ Omul spune de bine despre ea...Rog posesorii de gsxr, daca gasiti in imagini elemente care nu sunt stock. Pretul cum vi se pare? Merci, numai bine!
  2. Salut! Cred ca s-a mai discutat, dar sunt 700+ pagini si imi este putin greu sa le citesc pe toate, desi am facut putin surf printre ele...nu sunt lamurit de: Care sunt problemele specifiece la Hornet PC41? Multumesc tare!
  3. Acelas lucru patesc si eu. GSR 2006. Daca rezolvati problema scrieti si aici Asfalt uscat!
  4. Am facut revizia, deci nu e de la filtre! Regleaza-ti ralantiul, nu-l lasa jos. E o rotita de care tragi, e simplu
  5. Consumul la mine este intre 5,3-7 l/100km. Nu mi se pare exagerat. Am avut o vitezana pe carburatie in trecut ) Revin la subiect, tu ai rezolvat problema asta cu oprirea motorului? Motorul nu galopeaza, iar ralantiul e in parametrii (1350-1450 rpm)
  6. Salut. Am un GSR 600 k7, motocicleta se comporta excelent, consumul e unul decent, pornirea e perfect. Dar, uneori, cand sunt in sarcina si apas ambreiajul pur si simplu moare motorul! S-a lovit careva de problema asta?
  7. Va salut! Are cineva numarul lui Bogdan Padure (din baneasa)? Am pierdut numarul lui si as vrea sa vorbesc cu el. Multumesc. Weekend placut tuturor!
  8. Nu am manual de utilizare....
  9. Salut colegi GeSeRisti! Sunt proaspat posesor de gsr, iar acum imi fac lista pentru la primavara cu consumabile, uleiuri, antigel, bujii, etc. As vrea sa stiu de la cei mai 'batrani' ce uleiuri puneti in mobre, marca mai putin conteaza pentru mine, mai mult vascovitatea!!! Mecanicul care a mers cu mine sa-mi cumpar mobra, mi-a recomandar MOTUL 300V 15W50...mai pune cineva 15w50 in mobra? Mi-am spus in mintea mea: 15w50....nu-i prea vascos??? Multam pentru timpul acordat!
  10. Intrebare: saptamana viitoare am programare la rar grivita pentru omologare si tip, eliberare civ, etc. Problema este urmatoarea, moto e stock cap coada, doar ca guma spate e lama, pe mijloc aproape ca nu mai are striatii. S-a lovit cineva de asta, credeti ca ma vor respinge 'doar' din atat?
  11. @Iazy....frumoasa si a ta. Am sa tin cont. merci
  12. Multam! M-am lamurit! Merg astazi sa o pipai and more
  13. Da, imi place ca mobra, dar mi se pare dubioasa combinatia aceasta: cadru negru, bascula argintie...
  14. Inca o mica intrebare...dupa cum spuneam e vb de un GSR 600 2007...Intrebare: e normal cadrul sa fie negru iar bascula gri? Coloritul ei este urmatorul: cadru negru, rezervor alb, aripi albe, bascula+jambe argintii, saua negru+rosu, codita alba.... Multumesc
  15. Salut! Ma tenteaza sa cumpar un Gsr 600 2007...mi se pare ok ca mobra. Acum rog posesorii sa imi spuna daca au hibe specifice sau la ce sa fiu atent pe langa clasicele verificari. Multumesc
  16. Dumnezeu sa-l ierte!
  17. Eu mi-am luat cagula de la LIDL, e foarte ok..si la 20 lei! Recomand..
  18. Motoarele in 2 timpi folosesc ulei de amestec, uleiul despre care vorbesti tu este ulei destinat motoarelor in 4 timpi!!
  19. Lucian: https://www.facebook.com/lucian.voicu.92?ref=tn_tnmn
  20. Producatorul ce vascozitate iti recomanda? Daca 'problema' a aparut in urma schimbului de ulei si pe deasupra nu e ceea ce recomanda producatorul motoretei tale, e limpede ca din cauza asta se intampla..zic!
  21. Tot de la ei mi-am cumparat si eu duminica un Michelin Pilor Power, m-am uitat pe tape-ul pus de ei cu dot-ul, apoi pe cel marcat pe anvelopa, erau aceleasi. L-am sprijinit de birou, le-am platit marfa, ne-am strans mainile si am plecat...dar am plecat cu el in mana prin tot salonul...Cum a spus un coleg: "Ce-i in mana, nu-i minciuna"! Nu e corect ce au facut, dar poate ti-ai invatat lectia pentru data viitoare. Ride Safe All.
×
×
  • Creează nouă...