Barti Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Buna ziua , am si eu o mica problema , imi puteti spune si mie de unde pot sa comand piese pentru un motor de yamaha yzf-r125 inafara de site-ul ebay , deoarece de acolo imi vin in 4 saptamani si sunt foarte scumpe taxele de vama!?Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Yamaha Romania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 incearca la cineva care face deja comenzi de pe ebay.com /co.uk etc. si o sa ti le aduca la un pret rezonabil si in maxim 2 saptamani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Mai bine postai la sectiunea cumparari. Sunt multi useri careaduc piese la preturi foarte accesibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barti Postat Aprilie 21, 2013 Autor Share Postat Aprilie 21, 2013 Mai bine postai la sectiunea cumparari. Sunt multi useri careaduc piese la preturi foarte accesibile. Multumesc , o sa postez si acolo ! incearca la cineva care face deja comenzi de pe ebay.com /co.uk etc. si o sa ti le aduca la un pret rezonabil si in maxim 2 saptamani! Mersi , o sa incerc sa vad daca gasesc pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate