Bujie... Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Salut, Am o problema cu frana spate (Kawasaki VN 1600). Am verificat placutele si sunt ok, iar aerisirea a fost facuta de curand. Cat de incet as merge si cat de tare as calca pedala, roatat nu vrea sa se blocheze. Are careva idee care este problema? Multumesc anticipat, Bujie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Presupunand ca etrierul functioneaza bine, aer nu e in instalatie, discul/placutele sunt curate? O fi "sabotat" cineva frana spate si ti-a picurat ulei sau o alta unsoare pe disc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 ai incercat sa dai jos etrierul sa-i faci o revizie? poate sunt pistoanele blocate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Mai exista o posibilitate, stricata de fabrica, dar asta ar trebui sa se simta din prima, adica motocicleta nu a franat niciodata bine cu spatele: axele gaurilor in care culiseaza bolturile etrierului, nu sunt perpendiculare pe planul vertical. Nu sunt paralele adica. In cazul asta ai multa cursa moarta la pedala. Am intalnit un singur etrier gresit venit din fabrica, de felul asta, dar la alta motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Aprilie 22, 2013 Autor Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) ai incercat sa dai jos etrierul sa-i faci o revizie? poate sunt pistoanele blocate.. asta n-am facut. o sa incerc si revin Mai exista o posibilitate, stricata de fabrica, dar asta ar trebui sa se simta din prima, adica motocicleta nu a franat niciodata bine cu spatele: axele gaurilor in care culiseaza bolturile etrierului, nu sunt perpendiculare pe planul vertical. Nu sunt paralele adica. In cazul asta ai multa cursa moarta la pedala. Am intalnit un singur etrier gresit venit din fabrica, de felul asta, dar la alta motocicleta. nu are cum sa fie problema din fabrica. a functionat bine, chiar foarte bine, pana in toamna trecuta. multam, bujie Editat Aprilie 22, 2013 de Bujie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Verifica daca etrierul culiseaza pe bolturi. Eu l-as desface tot, as verifica pistonasele sa nu fie blocate , vezi la boltul ala daca culiseaza, da-l cu ceva vaselina. Cu ocazia asta verifica si pompa sa nu traga aer fals pe undeva daca simti ca pedala e elastica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Aprilie 28, 2013 Autor Share Postat Aprilie 28, 2013 Salut, Am desfacut etrierul de pe disc si am constatat ca unul din pistoanele de apasa pe placuta era blocat. L-am miscat un pic cu un patent si si-a revenit. Merge mult mai bine acum, dar vreau sa le dau jos si sa le cuat bine. Multam pentru sprijin. Bujie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 verifica si schimba dupa caz garniturile http://www.motomike.eu/autonet/category/10700000000/vehicle/53759/article/136423 (banuiesc ca e B-ul si nu A-ul VN-ul tau) daca sunt ok doar curata. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate