silver.alecs Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Am un GSX-R 600 K7 si doresc sa cumpar o toba Yoshimura R-55. Aveti idee daca aceasta s-ar potrivi si pe alte modele mai noi ( K9, K10 ) ? Intreb asta in cazul in care as dori sa imi schimb motocicleta si sa pastrez toba. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Orice toba se potriveste pe orice moto. Totul e sa ai cotul special ... care se poate face fara nici o problema. Exceptie fac cele cu evacuare undertail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leandro Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 faina toba, dar iti trebuie cotul pt modelul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver.alecs Postat Aprilie 24, 2013 Autor Share Postat Aprilie 24, 2013 Am auzit pe cineva zilele trecute si mi-a placut la nebunie. Am sa incep sa strang bani, insa nu stiu daca o sa fie pentru motocicleta pe care o am sau pentru viitoarea si de asta am intrebat. Cotul se poate face la strung, banuiesc. Nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 La Dynamite boathers ... si ti-l face profi profi ... Sau la un atelier de balustrada inox. La strung se fac doar obiecte din bucata (bloc) de material ... si piese cilindrice ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate